BOKA

Distans:           ca 6 km
Natur:              Bokskog, sjöar, ängar. 
Underlag:        Skogsstigar, grusväg, lite kuperat en kortare sträcka
Tid:                  10:00 – 15:00

I maj är bokskogen som allra finast. Bokträden har precis slagit ut och att vandra runt i lövsalarnas skira grönska är magiskt vackert. Den här dagen går vi en kortare sträcka och utgår från Öströö fårfarm där vi inleder med ett lugnt yogapass utomhus (vid regn flyttar vi inomhus). Sedan ger vi oss ut i skogen där vi går i lugn takt ca 6 km. Vi pausar för lunchpicknick (egen matsäck) och flera mindfulnessövningar och meditationer. När vi kommer tillbaka till Öströö serveras vi eftermiddagsfika i deras fina trädgård. Du kan passa på och besöka deras mysiga butik och hälsa på lammen.

Det här kommer att bli en riktig vilodag då vi gör det som japanerna kallar för “skogsbad” – vi sjunker in i skogsupplevelsen som om vi gled ner i ett välgörande varmt badkar och låter kropp och själ vila och njuta av naturens ljus, ljud och dofter. Det finns ingen prestation eller prestige, bara en avslappnat varm och välgörande gemenskap i skogens generösa famn.

Tid: 10:00 – ca 15:00

Pris: 590:- För företag 690:- inkl moms. (I priset ingår yoga, frukt och eftermiddagsfika och guidad vandring med närvaroträning. Medtag egen lunch)

BOKA