Den här resan är nu fullbokad, men du kan skicka ett mail till ulrika@yogavandring.se om du vill stå på väntelista.

Följ med till Nerja för en veckas sol, bad, yoga och vandringar

Det här är ett speciellt tillfälle att följa med på en rek-resa till Nerja i södra Spanien. Vi kommer att spendera en vecka med daglig yoga och prova olika vandringsleder kring Nerja. Det finns plats för några få deltagare som trivs med att allt inte är exakt planerat.

Dagarna kommer att inledas med skön yoga ute på terassen eller på stranden. En del dagar kan du sedan välja att följa med ut och reka vandringsleder om du vill. Nerja med dess omgivande berg erbjuder väldigt fina möjigheter för vandring.

På kvällarna rullar vi ut yogamattorna ute på terassen igen för ett lugnt skönt yogapass och kvällsmeditation.

På dagarna är tiden annars fri för att bada, sola och utforska Nerja och omgivningarna, om du inte väljer att följa med och prova olika vandringsleder.

Mat lagar vi tillsammans ibland och delar på kostnaden, andra dagar går vi ut och äter på någon av Nerjas många restauranger. Du kan också välja att laga din egen mat.

Pris för veckan: 5500:-

Anmälan: https://simplesignup.se/event/133841

I priset ingår:
– Två yogapass om dagen de flesta dagar
– 7 nätters övernattning i 2- eller 3-bäddsrum i ett boende med pool, fin uteplats och solterass. Huset ligger inom gångavstånd från Nerjas mest kända strand Burriana beach och det är även gångavstånd till stadskärnan.
– Möjlighet att följa med på prov-vandringar om man vill det. I vissa fall kan det då tillkomma kostnad för att hyra bil/ta taxi/buss.
– Förträff i Varberg i augusti med yoga och fika.

Flygresa ordnar du själv (jag kan hjälpa till), Ryan Air flyger direkt från Göteborg dessa datum.

Det här är som sagt en resa för att reka, därför är priset lägre. Det passar dig som är beredd på att allt inte är helt färdigplanerat. Planen är att framöver arrangera färdigpaketerade yogavandringar hit med de bästa vandringarna vi hittar den här gången.

Anmälan och betalning:
Anmälan görs via: https://simplesignup.se/event/133841
eller direkt till Ulrika via mail ulrika@yogavandring.se eller mobil 070-617 2817.

Vid anmälan betalar du halva priset (2750:-). Din plats reserveras när anmälnings-avgiften har betalats. Resterande del betalas senast 28 augusti.

OM NERJA
(Från semesterbostadspanien.se)
“Nerja ligger 56km från Malagas flygplats. En gång en liten fiskeby, nu är Nerja en blomstrande semesterort med all den ursprungliga charmen och karaktären intakt. Här kan man njuta av färska tropiska frukter året runt.

Denna gamla stad är full med vitkalkade hus längs smala, slingrande gator. Små butiker säljer lokal konst och hantverk, typiska smycken och lokala produkter. Den gamla moriska borgen har byggts om till den berömda Balcon de Europa, som ger en spektakulär utsikt över kusten.

Nerja omges av höga berg och dess kustlinje består av spektakulära klippor, pittoreska stränder och små vikar, nästan oupptäckta av turister. Vattenskidor, dyknig och paddla kanot är några av ett flertal vattensporter som är populära i Nerja.

Nerja erbjuder den perfekta semesterkombinationen – vackra landskap och stränder, utmärkt andalusisk gastronomi och ett stort urval av fritidsaktiviteter.”

OM YOGAN OCH MIG, ULRIKA
Jag är beteendevetare och yogalärare från Varberg och har startat yogavandring.se och arrangerat över 50 yogavandringar och retreater de senaste åren, bl a på Bali. Du kan läsa om mig och mitt företag på www.narautveckling.se och www.yogavandring.se.

Jag lär ut Sama yoga som är en intutitiv, öppen och skön yogaform som välkomnar det som är, hur det än är. Passen är omväxlande, jordnära och hjärtliga.

När vi möts på mattan ger vi oss själva en paus från oro, planering och grubbel och tränar oss i världens bästa metoder för omtänksam omvårdnad av kropp, tankar och känsloliv.

Vi tränar styrka, balans, smörjer lederna, tar hand om inre organ och tränar oss i avslappning och andning. Framförallt är jag intresserad av hur vi tränar upp vår formbara hjärna och vårt nervsystem med yogan, så att vi kan bli lugnare, gladare och mer närvarande och tålmodiga. 🙂 Ibland använder vi rösten och sjunger ett mantra eller två, då kan man lyssna eller vara med.

Jag har utövat yoga sedan 2002 och yogan har varit en källa till återhämtning efter stress för mig, ett sätt att bli mer medveten och närvarande. Det är en så viktig del av mitt liv att jag gärna vill föra den vidare, därför bestämde jag mig för att utbilda mig till yogalärare. 2007 var jag klar med en internationell certifiering enligt Yoga Alliance, för lärarna Sky Akasha Chaitanya och Swami Vagishananda Saraswati. Utbildningen innehöll även studier i yogafilosofin Vedanta.

Jag har en examen i psykologi med inriktning på hälsopromotion. Sedan jag utbildade mig till yogalärare har jag fördjupat min utbildning genom flera retreat på Bali och i Sverige, både med Sky och andra lärare och intresserar mig mycket för forskning kring yoga och psykologi.

Skicka ett mail till ulrika@yogavandring.se för anmälan.

Avbokningsregler:
Vid avbokning senast 60 dagar innan resans start förlorar du din anmälningsavgift, men om någon annan tar din plats återbetalar vi det du betalat in med avdrag för en administrativ avgift på 900:-. Vid avbokning av resa mindre än 60 dagar innan resans start sker ingen återbetalning och du kommer att faktureras resterande summa. Behöver du avboka pga din eller nära anhörigs sjukdom brukar det finnas skydd i din egen reseförsäkring för detta.

Kammarkollegiet och resegarantin:
Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.

Reseförsäkring
Det är ett krav från oss att du är fullt försäkrad, så se till att du har en gällande rese- och olycksfallsförsäkring, det ingår inte i resan.