BOKA

Yoga + vandring + spa på Kuba (fast i Varberg)

Välkommen på ett lyxigt skäm-bort-dig-själv-dygn vid havet med yoga, vandring, spa och mycket god mat. Det här året har alla mina resor fått ställas in men nu kan vi i alla fall få en känsla av att resa bort när vi checkar in på kubanska myshotellet Havanna i Varberg.

Här bor och äter vi fint på ett ställe med hög mysfaktor och vänlig personal som verkligen har en alldeles speciell charm. 

På fredagen samlas vi högst upp i det vackra Tornet med utsikt över havet för att börja vårt lyx-dygn med ett skönt yogapass som hjälper fram mjukhet, energi och avslappning i kropp och sinne. Sedan kan du checka in i ditt rum och kanske ta en promenad före vi sätter oss till bords för en god 3-rätters spa-middag i restaurangen. 

Efter middagen kan du njuta av Havannas mysiga prisbelönade spa innan det blir dags att krypa till kojs i sköna hotellsängen.

På lördag morgon börjar vi med yoga kl 8 och sedan serveras du god hotellfrukost i restaurangen. Efter frukost finns tid för en till liten skön stund på spa-avdelningen eller vila på rummet innan vi tar på oss för att ge oss ut och vandra vid havet. 

Vi kommer att vandra ca 3 km runt Varbergs fästning och längs strandpromenaden till Varbergs kusthotell där vi går in i värmen och äter en god spa-lunch. Kanske sitter vi en stund framför den stora öppna spisen med en kopp kaffe innan vi ger oss ut och vandrar vidare ca 3 km till i en runda som tar oss tillbaka till hotell Havanna. Väl där avrundar vi vårt lyxdygn med yoga och skön djupavslappning i Tornet igen.

Pris: 3490:- inkl moms  
(I priset ingår övernattning i tvåbädds-rum med balkong på hotell Havanna, tillgång till spa fre och lör, 3 yogapass, fika, 3-rätters middag, hotellfrukost, lunch på Varbergs kusthotell och guidad vandring med närvaroträning vid havet.) Enkelrumstillägg: 600:- 

Max 10 deltagare 

BOKA