BOKA

Vi upprepar succén med en till heldagsvandring i bokskogarna runt Valasjön i Åkulla i samarbete med Åkulla Outdoor Resort (www.akullaresort.se).

Vi börjar morgonen med yoga i nybyggda lokalen alldeles vid sjön där vi får yoga med utsikt över vattnet genom stora glaspartier. Efter det får vi fika och sedan en packad matsäck och ger oss ut i skogen tillsammans för en runda på ca 13 km. Vi kommer att gå en jättefin vandring, delvis längs Hallandsleden förbi flera sjöar, mest i bokskog och blandskog och runt Valasjön. Underlaget är varierande, mest lättgådda stigar långt från bebyggelse, bitvis kuperat. Vi stannar och äter lunchen ute i naturen och som vanligt kommer vi också att pausa för närvaroövningar. 

När vi kommer tillbaka blir det fika igen och sedan avrundar vi dagen med ännu ett yogapass för att sträcka ut musklerna efter vandringen och vila i en skön djupavslappning.

Pris: 950:- inkl moms (då ingår 2 yogapass inomhus, 2 fika, lunchmatsäck och guidad vandring med närvaroträning i naturen).

BOKA

Frågor: Maila ulrika@yogavandring.se eller sms/ring 070-617 2817