BOKA HÄR

En fullmånevandring när vi vandrar till havet och vårdkaseberget i Gamla Varbergs naturreservat i sommarnatten, förhoppningsvis i månens klara sken. Sammanlagd vandring ca 8km.

16:00 Vi börjar med ett skönt yogapass i Tofta bygdegård. Vi kommer bland annat att gå igenom månhälsningen – solhälsningarnas mindre kända syster. Lugn och jätteskön sekvens för hela kroppen, 75 min med djupavslappning i slutet och en introduktion till mindfulness med beteendevetare Ulrika Sandström.

17:45 Vandringen startar. Vi kommer att samåka i bilar 1,5 km för att sedan gå ca 4 km genom skog och längs småvägar till havet. Målet är naturreservatet Gamla Varberg, ett gammalt vårdkaseberg med vidsträckt utsikt över havet och slätterna. På vägen blir det närvaroträning och meditation i naturen.

19:30 När vi klättrar upp till den vackra utsikten går solen ner i havet och medan vi äter vår picknick (ta med egen) börjar månen snart gå upp över fälten på andra sidan.  På toppen gör vi en chokladmeditation.

20:30 ca Vandring tillbaka i månskenet. Vi räknar med att vara tillbaka vid bilarna ca 21:30.

Pris: 550:- inkl moms (i priset ingår yoga, introduktion till mindfulness, frukt, choklad, guidad vandring med närvaroträning ute i naturen). För företag 590:- inkl moms.

Du behöver inte ha gjort yoga tidigare. Förhoppningsvis blir vädret klart, vandringen ställs in vid regn, men inte om det är mulet.

BOKA HÄR