BOKA HÄR

En skön sommarvandring med lite kortare sträcka som tar oss till den fina utsikten över havet och slätterna uppe på Gamla Varbergs naturreservat. Vi startar dagen på Sama Sama i Tofta utanför Varberg med 90 minuter skön morgonyoga och introduktion till mindfulness. Sedan vandrar vi till Gamla Varberg där vi har picknick med egen lunch uppe på berget. När vi smält maten går vi tillbaka till Tofta och avslutar på Sama Sama med en god smoothie, fika och ett lugnt och avslappnande yin-yogapass. Längs vägen gör vi närvaroövningar och vi kommer även att gå en del av sträckan i tystnad. En dag för återhämtning och energipåfyllning med frisk luft, vacker natur, härlig yoga och goda samtal. Stillhet och rörelse i perfekt kombination.

(För er som varit med på Tofta-vandring tidigare – den här gången tar vi bil första sträckan och startar i skogen vid Varberg Nord = slipper gå under/över motorvägen)

Distans:           8 km 
Natur:              Hav, skog, berg. 
Underlag:        Grusväg, cykelväg och kuperad natur i naturreservatet.
Tid:                  9:00 – 16:30

BOKA HÄR

Pris: 650:-  (inkl. 2 yogapass, frukt, smoothie, fika och guidad vandring med närvaroträning i naturen. Obs: medtag egen lunch)

Om ni är minst tre som bokar tillsammans är priset 590:-/person. För företag tillkommer moms.

Upplägg (allt är ca-tider):

9:00                 Samling och yoga på Friskvårdscentralen Sama Sama, Toftavägen 112.

10:45               Start på vandring

12:00               Lunch-picknick på Gamla Varberg (egen matlåda)

15:00               Smoothie + kaffe/te + fika på Sama Sama

15:30               Yoga med djupavslappning

16:30               Avslutning av dagen