fullmåne_siluett
BOKA HÄR

Första fullmånevandringen vi gör på hösten och vi vandrar till Gamla Varbergs naturreservat och tillbaka. Matsäck ingår. Sammanlagd vandring ca 8km.

16:00 Vi börjar med ett skönt yogapass på Friskvårdscentralen Sama Sama (valfritt). Vi kommer bland annat att gå igenom månhälsningen – solhälsningarnas mindre kända syster. Lugn och jätteskön sekvens för hela kroppen, med djupavslappning i slutet och introduktion till mindfulness med beteendevetare Ulrika Sandström.

17:15 Var och en packar sin matsäck (detta ingår – avocado-wrap och fralla, dricka + något sött från Tovedals, ta med eget kaffe/te om du önskar).

17:30 Vandringen startar. Vi kommer att samåka i bilar 1,5 km för att sedan gå ca 4 km genom skog och längs småvägar till havet. Målet är naturreservatet Gamla Varberg, ett gammalt vårdkaseberg med vidsträckt utsikt över havet och slätterna. På vägen blir det närvaroträning och meditation i naturen.

19:00 När vi klättrar upp till den vackra utsikten är det snart dags för solen att gå ner i havet och månen börjar samtidigt gå upp över fälten. Förhoppningsvis blir vädret klart. På toppen samlas vi och har picknick (mat och sedan gör vi en chokladmeditation.

20:00 ca Vandring tillbaka i månskenet. Vi räknar med att vara tillbaka vid bilarna senast 21:30.

Pris: 490:- inkl moms (i priset ingår yoga, introduktion till mindfulness, picknick-matsäck enligt ovan, choklad och meditationer). För företag tillkommer moms.

Du behöver inte ha gjort yoga tidigare och vill/kan du inte vara med på yogan betalar du 400:-.

BOKA HÄR