BOKA

Följ med på en skön höstdag i skogen med två yogapass inomhus, lunch på Ästad vingård och vandring runt vackra Älvasjön.  

Vi inleder dagen med yoga på Öströö fårfarm nära Varberg, inomhus i deras stora uppvärmda lada där vi har gott om plats att breda ut oss. Det blir mjuk och stärkande yoga för att väcka kroppen, landa i dagen och förbereda oss på vandringen. Yogan passar även nybörjare.

Efter yogan ger vi oss ut på Hallandsleden i riktning mot Ästad vingård dit vi kommer efter ca en timme. Här väntar en lyxig lunch tillagad med säsongens bästa råvaror, oftast ekologiska och närproducerade från odlare i trakten.

Efter en kopp kaffe går vi sedan mätta och belåtna vidare. Bakom vinodlingen sträcker vackra Älvasjön ut sig och vi följer en led över ängar och i skogsmark runt hela sjön. Underlaget den här dagen är lättgått och nästan utan backar.

Ute i naturen pausar vi för “skogsbad” – vi gör närvaroövningar och marinerar oss i höstskogens dofter, ljud och synintryck. Vi går en stund i tystnad och gör även en meditation ute. Tystnaden brukar vara mycket uppskattad och många väljer att fortsätta resten av vandringen i tystnad men det är lika välkommet att prata på igen 🙂

Sammanlagt går vi knappt 14 km innan vi kommer tillbaka till Öströö där vi serveras eftermiddagsfika (kaffe/te och fralla) före ett avslutande yogapass inomhus. Det här passet blir långsam yinyoga med bara liggande och sittande övningar och avslutande djupavslappning.  

Pris: 950:- (då ingår 2 yogapass, lyxlunch på Ästad vingård, eftermiddagsfika på Öströö fårfarm (kaffe/te och fralla), och guidad vandring med närvaroträning i naturen)

Tid: 09:00 – ca 17:00

BOKA