BOKA

Följ med på en skön höstdag i skogen med två yogapass inomhus, stor söndagsbrunch på Ästad vingård och vandring runt vackra Älvasjön.  

Vi inleder dagen med yoga på Öströö fårfarm nära Varberg, inomhus i deras stora uppvärmda lada där vi har gott om plats att breda ut oss. Det blir mjuk och stärkande yoga för att väcka kroppen, landa i dagen och förbereda oss på vandringen. Yogan passar även nybörjare.

Efter yogan ger vi oss ut på Hallandsleden i riktning mot Ästad vingård dit vi kommer efter ca en timme. Här väntar en lyxig brunch tillagad med säsongens bästa råvaror, oftast ekologiska och närproducerade från odlare i trakten.

Efter en kopp kaffe och fikabuffé går vi sedan mätta och belåtna vidare. Bakom vinodlingen sträcker vackra Älvasjön ut sig och vi följer en led över ängar och i skogsmark runt hela sjön. Underlaget den här dagen är lättgått och nästan utan backar.

Ute i naturen pausar vi för “skogsbad” – vi gör närvaroövningar och marinerar oss i höstskogens dofter, ljud och synintryck. Vi går en stund i tystnad och gör även en meditation ute. Tystnaden brukar vara mycket uppskattad och många väljer att fortsätta resten av vandringen i tystnad men det är lika välkommet att prata på igen 🙂

Sammanlagt går vi knappt 14 km innan vi kommer tillbaka till Öströö där vi gör ett avslutande yogapass inomhus. Det här passet blir långsam yinyoga med bara liggande och sittande övningar och avslutande djupavslappning.  

Pris: 990:- (då ingår 2 yogapass, lyxbrunch med fikabuffé på Ästad vingård, och guidad vandring med närvaroträning i naturen)

Tid: 09:00 – ca 17:00

BOKA

Notera: Det här är samma upplägg som 17/10 förutom att här ingår söndagsbrunchen med fikabuffé på Ästad vingård istället för dagens lunch, och inte fika på Öströö.