BOKA

*Fullbokad* Maila ulrika@yogavandring.se om du vill vara reserv.

Välkommen att landa in i tre härliga heldagar av kravlös återhämtning med vandringar, yoga och väldigt fint boende i hotellrum på nybyggda Åkulla outdoor resort, med Yasjön utanför dörren.

Du blir omhändertagen av två erfarna och omtänksamma ledare som leder dig i mjuk skön yoga och vandringar i väldigt fin natur i bokskogarna och sjöarnas Åkulla.

Du sover i sköna sängar i hotellrummen vid sjön och vaknar till morgonyoga och sedan god frukost i matsalen. Åkulla outdoor resort ordnar alla måltider – du kan släppa allt ansvar och låta dig bli omhändertagen och servad hela retreaten.

Efter frukosten ger vi oss ut i skogen. Vi kommer att gå tre utvalda vandringar och mesta tiden går vi långt från hus och vägar och kan riktigt marinera oss bland träd, mossa, ängar, sjöar, berg och porlande bäckar.

Ute i naturen stannar vi ibland för närvaroövningar och “skogsbad” under guidning av Ulrika. Ett uppskattat inslag på yogavandringarna brukar vara att gå i tystnad och det kommer vi att göra på delar av vandringarna. Vi bjuder även in till tystnad på mornarna fram till efter frukosten.

Åkulla outdoor resort ligger vid en vacker sjö med en jättefin brygga där vi kan ta av oss vandringsskorna och skölja av våra varma fötter i vattnet efter vandringen. Den modiga kanske till och med tar med badkläder för uppfriskande dopp.

Boende i tvåbäddsrum i nybyggda hotelldelen. (Enkelrumstillägg 600:-)

Fin sjöutsikt från yogasal och hotellrum.

UPPLÄGG:

Fredag

10:00 Start med yoga på Åkulla outdoor resort

11:30 Vandring runt Valasjön med picknick-lunch (ca 13km)

16:00 Fika Åkulla resort

17:00 Yoga

19:00 Middag Åkulla resort

.

Lördag

7:30 Morgonyoga

9:00 Frukost, sedan egen tid

12:00 Avfärd med buss till Ästad vingård för vandring via Älvasjön tillbaka till Åkulla (ca 12 km)

17:30 Yoga

19:30 Middag

.

Söndag

7:30 Morgonyoga

9:00 Frukost

10:30 Samåkning till Skogsbo

10:45 Vandring Fem Kullar, lunch i skogen

14:00 Tillbaka Åkulla, fika

15:00 Yoga

16:00 Avslutar vi

.

Pris: 5 500:- (4 900:- vid bokning och betalning senast 31 juli). För företag 6200/5690:-

I priset ingår 2 övernattningar i 2-bäddsrum med hotellstandard på Åkulla outdoor resort, 6 yogapass, 3 guidade vandringar med närvaroträning inkl buss till den ena, alla måltider från lunch fredag till fika söndag eftermiddag. (Enkelrumstillägg 600:-) Det finns möjlighet att sova upp till 4 i hotellrummen om ni är ett sällskap som vill bo tillsammans.

BOKA

Arrangör: Yogavandring.se (Nära utveckling AB)
Ledare: Ulrika Sandström, beteendevetare och yogalärare och medhjälpare Catharina Henningsson.

För frågor kontakta Ulrika, ulrika@yogavandring.se eller 070-617 2817

ÖVRIGT
Vi ser till att hålla retreaten säker vad gäller att hålla avstånd från varandra. Hotellrummen har egentligen 4 sängar men vi sover bara 2 i varje och i yogasalen kan vi sprida ut oss med gott om plats mellan mattorna.

Med reservation för ändringar vad gäller vandringarna.

.

.

BOKA