BOKA

Välkommen på en riktig helkväll med yoga, gongbad och vandring längs strandpromenaden i Varberg. Vi vandrar i solnedgång och månuppgång alldeles bredvid havet till Varbergs fästning och tillbaka igen. (ca 7km)

Max 14 deltagare så att vi kan hålla säkert avstånd i den stora yogasalen.

Vi börjar med lugn och skön yoga i en stor luftig sal på Beas gong och yoga i Varberg. Efter yogan bäddar vi in oss med filtar och kuddar för ett gongbad då Bea spelar på sina kraftfulla gongar medan vi slappnar av och låter de läkande vibrationerna behandla kroppen.

Efter det tar vi lite snacks innan vi kör med bilarna ner till Apelviken där vi startar vår vandring som kommer att gå alldeles bredvid havet i solnedgången på vackra strandpromenaden bort till Varbergs fästning. Uppe på gräsvallarna med utsikt över stad och hav pausar vi med picknick (ta med egen) och ser månen gå upp över hustaken. Efter en stund vandrar vi tillbaka till bilarna, förhoppningsvis i fullmånens klara sken.

Sammanlagd vandring ca 7 km.

UPPLÄGG:

17:15 Välkommen och yoga

18:30 Gongbad med Bea.

19:15 Avfärd i bilarna (samåkning) till Apelviken (10 min) Vandringen startar från campingen. Vi går sedan drygt 3 km längs strandpromenaden till Varbergs fästning. På vägen blir det närvaroträning och meditation i naturen. Solen går ner kl 20 så himlen kommer långsamt att mörkna när vi närmar oss fästningen.

20:30 Uppe på fästningen väntar vi på månuppgången medan vi äter vår picknick (ta med egen). Vi kommer också att göra en chokladmeditation som “efterrätt”.

21:00 ca Vandring tillbaka i månskenet. Vi räknar med att vara tillbaka vid bilarna ca 22:00.

Pris: 690:- inkl moms (i priset ingår yoga, gongbad, chokladmeditation, guidad vandring med närvaroträning ute i naturen). För företag 790:- inkl moms.

Du behöver inte ha gjort yoga tidigare. Förhoppningsvis blir vädret klart, vandringen ställs in vid mycket regn, men inte om det är mulet.

För frågor, kontakta ulrika@yogavandring.se, 070-617 2817.

Läs mer om Ulrika här. Läs mer om Bea här

BOKA