ANMÄLAN

NY: I höst åker vi till Nerja igen för en avkopplande och välgörande vecka på en jättefin plats. Vi är tre ledare som tar hand om dig hela veckan med yoga, vandringar, god mat och trevligt boende och vi är väldigt måna om att du ska få koppla av och ha det riktigt härligt på alla sätt. Det blir fjärde yogavandringsresan till Nerja.

Den här gången är det sensommar med goda chanser till sol och bad och vi bor i Nerja, på gångavstånd från Burriana beach.

Dagarna kommer att inledas med skön yoga uppe på takterassen i huset vi hyr. Vi rullar ut mattorna under stjärnhimlen kl 7 och medan vi yogar ljusnar himlen långsamt när solen går upp bakom bergen. Under veckan ingår fyra härliga vandringar. Vi kommer att vandra i bergen och ravinerna kring Nerja och längs den vackra och spännande strandlinjen. Det finns även möjlighet att följa med upp och vandra på Sierra Nevadas sydsluttningar. Vandringarna är lätta till medelsvåra, det räcker med en god grundkondition för att följa med. Det finns också tid för eget utforskande och vila.

På kvällarna samlas vi till goda middagar i huset och sedan rullar vi ut yogamattorna ute på terassen igen för ett lugnt skönt yogapass och kvällsmeditation.

Klicka här för att anmäla dig eller till ulrika@yogavandring.se, 070-617 2817

För fler bilder, se album på Facebook

Pris: 11 500:-(hälften betalas vid bokning, andra hälften i september)

I priset ingår:

– 7 nätters övernattning i 2- eller 3-bäddsrum (enkelrumstillägg 950:-, begränsad tillgång) i två angränsande lägenheter i ett stort hus med terasser, tillgång till egen pool och sällskapsytor. Boendet ligger i ett lugnt bostadsområde i Nerja, ca 700m från Burriana Beach.
– Helpension utom 5 måltider*
– 1 eller 2 yogapass varje dag (utom avresedagen)
– Fyra guidade vandringar inklusive transporter
– Taxi till och från flygplatsen (gemensam minibuss ca kl 15:30 från flygplatsen 2/10 och ca 04:30 tillbaka på avresedagen. Reser du andra tider bekostar du transfer själv. Det finns lokalbuss)
– Förträff i Varberg i september med yoga och fika.
– Tre trevliga och kunniga ledare som ser till att ta riktigt väl hand om dig hela veckan.

Ingår ej:

  • Flygresa. Vi kan hjälpa till med bokning och tips. Ryan Air och Norwegian flyger direkt från Göteborg dessa datum (pris från 1300:-/ToR).
  • *5 måltider (4 luncher och 1 middag) – du kan laga till något i köket eller äta god mat ute för runt 150:-.
  • Den extra femte vandringen på Sierra Nevadas sydsluttningar. 300:- tillkommer om du vill följa med dit, du kan bestämma dig på plats.

Anmälan och betalning:
Anmälan görs via anmälningsformuläret eller direkt till Ulrika via mail ulrika@yogavandring.se eller mobil 070-617 2817.

Vid anmälan skickar vi ut en faktura på halva kostnaden som du har 10 dagar på dig att betala. Din plats reserveras när anmälningsavgiften har betalats. Resterande del betalas i september.

Ledare: Ulrika Sandström och Per Gunnarsson, båda yogalärare och beteendevetare. Medhjälpare Catharina Henningsson.
Ulrika startade yogavandring.se för fem år sedan och har hittills arrangerat över 70 uppskattade yogavandringar resor och retreater i Sverige, Spanien och på Bali. Flera av dem har Per varit med och hållit i. Du kan läsa mer på  www.yogavandring.se. och www.narautveckling.se

Ulrika har satt ihop paketet och håller i yoga och utflykter. Tillsammans med Per leder de klasser i Sama yoga som är en intutitiv, öppen och skön form av hatha yoga som välkomnar det som är, hur det än är. Passen är omväxlande, jordnära och hjärtliga. Ulrika har en examen i hälsopromotion och intresserar sig mycket för forskning kring yoga, hälsa och psykologi, det brukar märkas i passen. Per har studerat för några av världens främsta meditationslärare och väver in vänlig närvaro och inre fokus i passen.

Catharina är yoga och vandringsfantast som förutom att hon är en underbar person också har varit med på över 20 yogavandringar. Catharina har varit med på alla tidigare resor till Nerja och hon hjälper till med organisation och stöd där det behövs.

Skicka ett mail till ulrika@yogavandring.se för anmälan eller om du har frågor.

Kammarkollegiet och resegarantin:
Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.