fullmåne_siluett

BOKA HÄR

En ny lite längre fullmånevandring när vi även vandrar tillbaka i sommarnatten, förhoppningsvis i månens klara sken. Sammanlagd vandring ca 8km.

17:00 Vi börjar med ett skönt yogapass på Friskvårdscentralen Sama Sama (valfritt). Vi kommer bland annat att gå igenom månhälsningen – solhälsningarnas mindre kända syster. Lugn och jätteskön sekvens för hela kroppen, 75 min med djupavslappning i slutet och en introduktion till mindfulness med beteendevetare Ulrika Sandström.

18:30 Kvällsfika (smörgåsar, kaffe/te och fika).

19:15 Vandringen startar. Vi kommer att samåka i bilar 1,5 km för att sedan gå ca 4 km genom skog och längs småvägar till havet. Målet är naturreservatet Gamla Varberg, ett gammalt vårdkaseberg med vidsträckt utsikt över havet och slätterna. På vägen blir det närvaroträning och meditation i naturen.

21:00 När vi klättrar upp till den vackra utsikten är det snart dags för solen att gå ner i havet och månen börjar gå upp över fälten. Förhoppningsvis blir vädret klart. På toppen samlas vi och har picknick med egen matsäck och dryck och sedan gör vi en chokladmeditation.

22:00 ca Vandring tillbaka i månskenet. Vi räknar med att vara tillbaka vid bilarna senast 23:30.

Pris: 490:- inkl moms (i priset ingår yoga, introduktion till mindfulness, kvällsfika, choklad och meditationer). För företag tillkommer moms.

Du behöver inte ha gjort yoga tidigare och vill/kan du inte vara med på yogan betalar du 400:-.

BOKA HÄR