Denna resa är fullbokad men skicka ett mail för att stå på reservlista.
Följ med till Nerja och bergsbyn Frigiliana i södra Spanien i vår för en veckas yoga och vandringar.
 
Vi bor i bergsbyn Frigiliana, utsedd till “Andalusiens vackraste by”, 300m över havet med en fantastisk utsikt över kusten och Nerja som ligger 6 km bort.
 
Dagarna kommer att inledas och avslutas med skön yoga uppe på takterassen i huset vi hyr.
 
Under veckan ingår flera härliga vandringar. Vi kommer att vandra i den vackra naturen i bergen och ravinerna kring Nerja och, om vattennivåerna i flodbädden tillåter, i vackra Rio Chillar. Vandringarna är lätta till medelsvåra, det räcker med en god grundkondition för att följa med. Det finns också tid för eget utforskande och vila.
 
På kvällarna samlas vi till goda middagar i huset och sedan rullar vi ut yogamattorna ute på terassen igen för ett lugnt skönt yogapass och kvällsmeditation.
 
Anmäl dig här eller kontakta ulrika@yogavandring.se, 070-617 2817
 
Dagarnas upplägg ungefär:
7:00 Morgonmeditation och yoga på takterassen
8:30 Frukost
 
10:00 – ca 15:00 (olika beroende på vandring). Vi ger oss ut på lätta till medelsvåra vandringar runt 10km.
17:30 Yoga på takterassen
 
19:00 Middag
Rio Higueron
Nerja
 
Acebuchal, den gömda byn
 
Pris för veckan: 11 600:- (hälften betalas vid bokning, andra hälften 4 maj) *Nytt: Klimatkompensation 200:-/deltagare ingår i priset. *
 
I priset ingår:
 
– 7 nätters övernattning i 2- eller 3-bäddsrum i ett boende med tillgång till pool, fin uteplats och solterass. Boendet ligger i den vackra bergsbyn Frigiliana alldeles nära Nerja.
– 6 middagar, 6 frukostar, 1 lunch
– 1 eller 2 yogapass varje dag
– 3-4 guidade vandringar inklusive transporter
– Transport till och från flygplatsen (gemensam minibuss ca kl 15:30 från flygplatsen 27/4 och ca 04:30 tillbaka 4/5. Reser du andra tider bekostar du transfer själv)
– Förträff i Varberg i mars med yoga och fika.
– Omhändertagande av 3 kunniga och omtänksamma ledare
– Klimatkompensation för flygresan 200:-/person via myclimate.org.
 
Ingår ej:
Flygresa. Vi kan hjälpa till med bokning och tips. Ryan Air flyger direkt från Göteborg dessa datum (pris fr 1300:-/ToR).
 
 
Anmälan och betalning:
Anmälan görs i första hand via formuläret eller direkt till Ulrika via mail ulrika@yogavandring.se eller mobil 070-617 2817.
 
Vid anmälan betalar du halva priset (5490:-). Faktura skickas när din anmälan registrerats. Din plats reserveras när anmälningsavgiften har betalats. Resterande del betalas 4 maj.
 
Ledare: Ulrika Sandström och Per Gunnarsson, yogalärare och medhjälpare Catharina Henningsson.
Jag som arrangerar resan heter Ulrika och är beteendevetare mot hälsopromotion och yogalärare från Varberg. Jag startade yogavandring.se för sex år sedan och har hittills arrangerat över 90 uppskattade yogavandringar, resor och retreater, i Sverige, Spanien och på Bali. Du kan läsa mer på www.narautveckling.se och www.yogavandring.se.
 
Jag har satt ihop paketet och håller tillsammans med Per i yogan och vandringarna. Per är även qi gong och meditationslärare. Vi gör Sama yoga som är en intutitiv, öppen och skön form av hatha yoga som välkomnar det som är, hur det än är. Passen är omväxlande, jordnära och hjärtliga. 
 
Catharina är yoga och vandringsfantast som förutom att hon är en underbar person också har varit med på över 25 yogavandringar. Catharina  hjälper till med organisation och stöd där det behövs.
 
Skicka ett mail till ulrika@yogavandring.se eller ring 070-617 2817 om du har frågor.
Klimatkompensation
I priset ingår klimatkompensation för flygresorna med 200:-/deltagare, via www.myclimate.org.
 
Kammarkollegiet och resegarantin:
Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.
 
Reseförsäkring
Det är ett krav från oss att du är fullt försäkrad, så se till att du har en gällande rese- och olycksfallsförsäkring, det ingår inte i resan.