BOKA HÄR

En fullmånevandring när vi vandrar till havet och vårdkaseberget i Gamla Varbergs naturreservat i sommarnatten, förhoppningsvis i månens klara sken. Sammanlagd vandring ca 8km.

17:30 Vi börjar med ett skönt yogapass i Tofta bygdegård. Vi kommer bland annat att gå igenom månhälsningen – solhälsningarnas mindre kända syster. Lugn och jätteskön sekvens för hela kroppen, 75 min med djupavslappning i slutet och en introduktion till mindfulness med beteendevetare Ulrika Sandström.

19:15 Vandringen startar. Vi kommer att samåka i bilar 1,5 km för att sedan gå ca 4 km genom skog och längs småvägar till havet. Målet är naturreservatet Gamla Varberg, ett gammalt vårdkaseberg med vidsträckt utsikt över havet och slätterna. På vägen blir det närvaroträning och meditation i naturen.

21:00 När vi klättrar upp till den vackra utsikten är det snart dags för solen att gå ner i havet och månen börjar gå upp över fälten. Förhoppningsvis blir vädret klart. På toppen samlas vi och har picknick med egen matsäck och dryck och sedan gör vi en chokladmeditation.

22:00 ca Vandring tillbaka i månskenet. Vi räknar med att vara tillbaka vid bilarna senast 23:30.

Pris: 450:- inkl moms (i priset ingår yoga, introduktion till mindfulness, frukt, choklad, guidad vandring med närvaroträning ute i naturen). För företag 550:- inkl moms.

Du behöver inte ha gjort yoga tidigare.

BOKA HÄR