yogavandring_åkulla

Den här tredagars-vandringen är min favorit för den ger tid att verkligen gå ner i varv och återhämta sig och njuta. Det är tredje gången jag arrangerar den och en stor del av vandringen går genom Åkullas vackra bokskogar där vi sällan möter några människor och vi bor och äter på några av mina favoritställen i Halland. Efter knappt 45km vandring avslutar vi på fantastiska Sörby naturhälsogård, där vi yogar i en halvcirkelformad sal med stora glasfönster med namnet Klarheten. Bara en sån sak 🙂 Vi går med lätt packning och på den här vandringen ingår också en föreläsning om mindfulness. En del av vägen kommer vi att gå i tystnad och du får även egen tid att bara ta det lugnt. Maten vi får kommer att vara i huvudsak ekologisk, närodlad och vegetarisk. Vill du följa med? Mer info: Yogavandring_Åkulla_28-30_augusti

Distans:           Totalt ca 45km (14 + 13 + 18)
 
Natur:              Bokskogar dag 1 och 2, öppna vidder dag 3
Underlag:        Skogsstigar genom delvis kuperad natur dag 1 och 2, asfalt och skogsstig dag 3. 

BOKA HÄR Sista anmälningsdag 20 augusti.

Start kl 12:00 fredag med lunch på Åkulla friluftsgård. Första natten övernattning Dagsås Yoga Mangalam. Andra natten övernattning Axtorna Bed&Breakfast. Avslutningsmiddag på Sörby naturhälsogård.

Pris: 3 700:-  (inkl. 2 övernattningar, 8 måltider, 5 yogapass, föreläsning om mindfulness och guidad vandring med närvaroträning i naturen. Taxi tillbaka till start ingår också)

Om ni är minst tre som bokar tillsammans är priset 3400:-/person