BOKA

*Fullbokad. Maila ulrika@yogavandring.se för att stå på reservlistan.

Följ med ut i bokskogarna på en helt ny runda i sommar. Den här gången samarbetar jag med gänget som startat Åkulla Outdoor Resort (www.akullaresort.se) i fd friluftsgården. De bygger om och bland annat bygger de ett konferensrum alldeles vid sjön där vi får yoga med utsikt över vattnet genom stora glaspartier.

Vi börjar morgonen just så – med yoga inomhus. Efter det får vi fika och sedan en packad matsäck och ger oss ut i skogen tillsammans för en runda på ca 13 km. Vi kommer att gå en jättefin vandring, delvis längs Hallandsleden förbi flera sjöar, mest i bokskog och blandskog och upp på en vacker utkiksplats. Underlaget är varierande, mest lättgådda stigar långt från bebyggelse, bitvis kuperat. Vi stannar och äter lunchen ute i naturen och som vanligt kommer vi också att pausa för närvaroövningar.

När vi kommer tillbaka blir det fika igen och sedan avrundar vi dagen med ännu ett yogapass för att sträcka ut musklerna efter vandringen och vila i en skön djupavslappning.

Pris: 950:- inkl moms (då ingår 2 yogapass inomhus, 2 fika, lunchmatsäck och guidad vandring med närvaroträning i naturen).

Anmälan: http://simplesignup.se/event/159331-yogavandringar-2020

Frågor: Maila ulrika@yogavandring.se eller sms/ring 070-617 2817