VAR Den majestätiskt vackra sträckan Vakkotavare – Nikkaluokta
VAD En unik, yogisk vandring där du får utrymme att fylla på dina
krafter både inifrån och utifrån
VARFÖR För att du är fantastisk och det är naturen också
HUR Vi yogar och vandrar mellan STFs stugor, mediterar och ler brett
LEDARE Mikael Nyman, vildmarksguide och Lena Söderlund, yogalärare
PRIS 12 000 kr inklusive mat och boende 5 dagar. OBS! exklusive transport
ANMÄLAN Görs till kungsledenyoga @gmail.com senast 1 augusti
FRÅGOR Ställs till Lena Söderlund, 070-351 3962

Mikael har stor erfarenhet av att guida grupper både i Svenska fjällen och utomlands, och har ägnat stor tid åt friluftsliv sedan barnsben. Lena har fördjupat sig i yoga sedan 2011 och undervisar i Samayoga, som är en intuitiv form av hatha yoga, med inslag av Kundalini och qi-gong. Hon ser yoga som en av sina största passioner och ett kreativt sätt att skapa mer frihet, balans och förståelse.

En yogadag på fjället
Vi startar dagen med yoga – mjukar upp våra fysiska och mentala försvar och öppnar således också upp för den energi, renhet, spontanitet och styrka som vi kommer omges av i vildmarken. Efter frukost packar vi ihop oss och vandrar mot vår destination med rätt kompasskurs i hjärtat. Med oss tar vi en intention eller ett tema för dagen och låter den få guppa runt och marinera sig i oss eller diskuteras medan vi vandrar, går och njuter.

Lunch tar vi längs vägen och middag lagar vi när vi landat vid nästa stuga. Maten vi har med oss kommer vara vegetarisk och lufttorkad. Dagen avslutas med ett litet stretchpass, meditation, Yoga Nidra eller massage. Vi kommer under vandringen leva ett ”yogiskt” liv, dvs med stor snällhet gentemot oss själva, varandra och vår natur. Du kommer efter resan ha fått känna på grunderna i yoga och yogiskt liv., nya perspektiv, ett äventyr med naturen och nya vänner. Ingen tidigare erfarenhet av yoga eller vandring behövs. Vi svarar mer än gärna på frågor angående båda.

Med värme /Lena och Micke
*Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälningar.