BOKA

Välkommen på en riktig helkväll med yoga, gongbad och vandring längs strandpromenaden i Varberg. Vi vandrar i solnedgång och månuppgång alldeles bredvid havet till Varbergs fästning och tillbaka igen. (ca 7km)

Max 14 deltagare så att vi kan hålla säkert avstånd i den stora yogasalen.

Det här är ett helt nytt upplägg då vi börjar med yoga på Beas gong och yoga i Varberg. Efter yogan bäddar vi in oss med filtar och kuddar för ett gongbad då Bea spelar på sina kraftfulla gongar och kristallskålar medan vi slappnar av och låter de läkande vibrationerna behandla kroppen.

Efter det tar vi lite snacks innan vi kör med bilarna ner till Apelviken där vi startar vår vandring som kommer att gå alldeles bredvid havet på vackra strandpromenaden bort till Varbergs fästning. Där kommer vi pausa med picknick (ta med egen) och se månen gå upp i öst medan vi har solnedgången i havet mittemot. Efter en stund vandrar vi tillbaka till bilarna, förhoppningsvis i fullmånens klara sken. 

Sammanlagd vandring ca 7 km.

UPPLÄGG:

17:30 Vi börjar med ett skönt yogapass inne på Beas. Vi kommer bland annat att gå igenom månhälsningen – solhälsningarnas mindre kända syster. Lugn och jätteskön sekvens för hela kroppen, 75 min med djupavslappning i slutet och en introduktion till mindfulness med beteendevetare Ulrika Sandström.

18:45 Du kan välja att ligga kvar efter yogan och glida över i en ännu djupare avslappning när Bea startar sitt gongbad. Under 45 minuter spelar hon på gongar och kristallskålar medan du bara blundar och slappnar av.

20:00 Avfärd i bilarna (samåkning) till Apelviken (10 min) Vandringen startar från campingen. Vi går sedan drygt 3 km längs strandpromenaden till Varbergs fästning. På vägen blir det närvaroträning och meditation i naturen.

21:15 Medan solen sjunker i havet väntar vi på månuppgången medan vi äter vår picknick (ta med egen). Vi kommer också att göra en chokladmeditation som “efterrätt”.

22:00 ca Vandring tillbaka i månskenet. Vi räknar med att vara tillbaka vid bilarna ca 23:00.

Pris: 690:- inkl moms (i priset ingår yoga, gongbad, introduktion till mindfulness, chokladmeditation, guidad vandring med närvaroträning ute i naturen). För företag 790:- inkl moms.

Du behöver inte ha gjort yoga tidigare. Förhoppningsvis blir vädret klart, vandringen ställs in vid mycket regn, men inte om det är mulet.

För frågor, kontakta ulrika@yogavandring.se, 070-617 2817. För frågor om gong kontakta Bea.

Läs mer om Ulrika här och om Bea här.

BOKA