ANMÄLAN

I februari lämnar vi vintermörkret bakom oss och landar i tropisk värme på vackra Bali igen. Följ med och låt dig själv bli omhändertagen av värmen, Balis vackra natur, de vänliga människorna, den goda maten och två erfarna ledare som älskar Bali och yoga och är dedikerade att göra din resa trygg, glad, välgörande och innerlig. Njut av yoga, bad, vandringar, vattenfall, berg, risfält, djungel, hav, lotusblommor, smoothies, tempel, läcker mat, välkomnande människor och gott resesällskap.

Vi – Yogavandring.se’s grundare Ulrika, medhjälpare Per och samarbetspartner Ingela på Yatra Tours, ser mycket fram emot att få ta hand om er och dela med oss av Balis pärlor. Det blir tredje gången vi åker ner med en grupp. Vill du följa med?

Anmälan här. Vill du veta mer först, maila ulrika@yogavandring.se.

Vi startar med 5 dagar på samma vackra fridfulla retreatcenter vid havet nära Candidasa som tidigare år. Dessa dagar blir det fokus på vila, bad, snorkling och yoga men vi ger oss också ut på två vandringar. Dagarna startar med yoga i soluppgången på en plattform över havet. Det här stället har även en härlig yogasal med trägolv och tak men öppna väggar mot havet och trädgården där ljumma tropiska vindar fläktar oss.

“Tack för en helt oförglömlig resa till Bali! Så många fina upplevelser med vandringar, yoga och meditationer. Fantastiska boenden och sååå god mat! En go grupp med flera härliga och roliga möten. Upplevelser och minnen jag kommer att bära med mig lång tid framöver. Ett innerligt tack till både Ulrika och Agneta.” Marian Liltheir

Det blir sköna yogapass både morgon och kväll med Per och Ulrika och vi ger oss även ut på guidad vandring bland risfälten och en ny vandring i en vacker fridfull by där vi vandrar till ett heligt tempel på ett berg.

Efter de här dagarna hämtas vi upp för att åka till Ubud i centrala Bali. Här bor vi i lugna området Penestanan där vi checkar in i en stor villa med egen pool. Den superfina vänliga personalen tar hand om oss och serverar frukost och mat. I Ubud provar vi några av Ubuds olika restauranger, det finns mycket god, fräsch, nyttig och vacker mat i Ubud, flera av de mest kända restaurangerna är i Penestanan.

“Två helt olika och så fantastiska boenden….går inte att jämföra måste upplevas båda två.” 

Med Ubud som utgångspunkt gör vi de följande dagarna utflykter i Penestanan och Ubud och en längre cykeltur i samarbete med Yatra tours. Här finns även egen tid avsatt för vila, shopping eller annat. Alla aktiviteter ingår men är självklart valfria.

Anmälan här. Vill du veta mer först, maila ulrika@yogavandring.se.

Ledare:
Ulrika Sandström, beteendevetare och yogalärare, grundare av Yogavandring.se och ägare av Nära utveckling AB som står som arrangör. Per Gunnarsson, meditations- och yogalärare, beteendevetare. Du kan läsa mer om oss här: http://www.yogavandring.se/ledare/

Till vår hjälp har vi även Ingela på Yatra Tours som bor i Ubud och leder de längre vandringarna, samt Candidasa Trekking som guidar oss bland risfälten.

Pris: 15 500:-  * Early Bird * – 14 900:-om du betalar anmälningsavgift senast 30 juni.  I priset ingår:

  • – Boende i 2- eller 3-bäddsrum
  • – Alla utflykter inklusive två heldagsutflykter från Candidasa till risfält och tempel och en cykeltur med Yatra Tours från Ubud. Vi kommer även att vandra i Ubud och Penestanan
  • – Yogapass varje dag med Ulrika och Per (och ett pass med Sky/Ingela)
  • – Helpension utom 5 måltider. 
  • – Hämtning och lämning på flygplatsen (när du anländer/åker i anslutning till retreatens start och slut, andra dagar hjälper vi dig så att våra chaufförer hämtar dig till egen kostnad)
  • – Transporter på Bali till Ubud och vandringsutflykterna
  • – Halvdagsträff i Varberg i november med yoga och något att äta då vi ger tips inför resan och går igenom alla frågor.

Anmälan och betalning:
Anmälan görs på nätet: http://www.simplesignup.se/event/153007-yogavandringsresa-till-bali-2020 eller till Ulrika via mail ulrika@yogavandring.se eller mobil 070-617 2817.

Så här skrev några av tidigare års deltagare:

”Tack Ulrika för en fantastisk arrangerad Yoga och vandringsresa till Bali. Det var magiskt och vi fick uppleva så mycket. Yoga, meditation, vandring, cykling, kultur och god mat & dryck. Jag reste ensam men det kändes aldrig ensamt. Svårt att så här nära inpå smälta allt jag varit med om. En sak vet jag dock, jag skulle gärna göra om det.” Annika Andersson

“Underbara och mycket varierande yogapass:)) “

“Jag kände mig helt trygg med er som arrangörer och det kändes så välplanerat! Ni är väldigt fina och kompletterade varandra jättebra med både yoga och info om Bali och ställena vi var på.” 

“Vilken fantastisk resa och upplevelse! Vi fick verkligen uppleva och se mycket av Bali bortom turismen vilket jag uppskattar mycket.”

“Ni (Per och Ulrika) var underbara som ledare, lyste av glädje och godhet. Märks att ni är yogafrälsta.” 

”Fantastisk yogavandrings resa till Bali! Gläds åt det personliga upplägget, fint bemötande och vänlighet som skapat en fin gemenskap och goda energier. Tack för det fina upplägget med dagsturerna, yogan, meditationerna, maten och alla boenden. Upplevelser från det genuina riktiga Bali utanför turist-komplex och yta. Suksma” Marica Granlund

“Tycker att det var en härlig kombination med mycket lugn och ro och spännande äventyr. Skönt att känna att allt är helt frivilligt och det var en skön blandning och gott om tid till det vi hittade på.” 

“Tack Ulrika för en underbar resa till Bali med dig! Din värme och ditt ödmjuka väsen är så lugnande och läkande för kropp och sinne. Ditt sätt att inspirera i yogan och meditationer är fantastisk! Om Svasti Astu♥” Lina Gottschlag

“Vilka kontraster och fantastiska boenden vi fick uppleva, mycket över min förväntan!” 

“Det var en stor fördel att vi bodde ensamma på de båda platserna. Rummen och det som hörde till var så himla charmigt och personalen var väldigt hjälpsam.”

“Min resa var även en inre resa, och där var Ni för mig ett fantastiskt team som gav den där lilla klappen eller kramen när trycket blev stort.tack för redskapen jag fick med mig och kan jobba med här hemma. Har redan rekommenderat resan för vänner …Tack. Loulou”

“Tryggt och bra med en förträff i Varberg med viktig information inför resan. Kändes tryggt att ha träffat ledarna och några deltagare innan resan.” 

“Resan var verkligen jättebra! Allt flöt på så smidigt och vi fick mycket tid till att umågs, både med varandra och för en själv om man ville det! Era yoga och meditationspass har givit mig så bra verktyg för att känna närvaro i nuet och jag vet att jag kommer ha användning för detta långt tid framöver. Jag är så glad att jag fick möjlighet att följa med er och är så tacksam över att det var just NI som arrangerade den! Tusen tack!”

Varmt välkommen med din anmälan!
Ulrika och Per

Anmälan här. Vill du veta mer först, maila ulrika@yogavandring.se.