Jag är så glad för alla möten med er härliga deltagare, yogavandrare verkar vara ett alldeles särskilt trevligt slags folk. Tack till alla er som varit med och som återvänder och sprider ordet vidare! Det är lika mycket ni som deltar som vi ledare som bygger den goa känslan på vandringarna. Ja och så yogan och naturen såklart 😀

Här är ett litet axplock av vad tidigare deltagare skrivit och sagt i utvärderingar (skrolla ner för kommentarer om resorna):

“Det här är nog det bästa jag gjort i hela mitt liv.”

“Är fullboostad med en massa härlig energi, inre vyer och en insikt att det är ju såhär livet ska vara.”

“Otroligt bra grej. Du, Ulrika känns väldigt trygg i vad du gör. Jag gillar också att du har perspektiv från både den moderna vetenskapen + mångtusenårig yogafilosofi/psykologi/kunskap. Stort tack!!”

“Tack för en underbar helg! Jag kände mig som en ny människa när jag åkte hem med tåget och den känslan sitter fortfarande kvar! Ni är fantastiska på att få ett lugn i gruppen samtidigt som inspirationen spirar!”

“Kände mig så välkommen på alla platser vi kom till”

“Jag mådde så otroligt bra av yogan, jag kände mig liksom uppfylld efter dina pass.”

“Tack för denna underbara helg , hoppas att ni vill ordna fler vandringar / Kram”

“Vilka fina stigar och vägar ni hittat.”

“Lugnet och den glada känslan följde med mig i flera dagar på jobbet.”

“Lyxigt att bli serverad så underbara måltider på en vandring”

“Gillade variationen på mat och att det genomgående var gjort på bra råvaror”

“Blandningen av yoga, vandring och mindfulness var fantastisk”

“Bra blandning som gav en rytm att falla in i”

“Ulrika är så klok och utstrålar en välvilja som gör mej både trygg insiktsfull och glad. Tack för att du delar med dej!”

“Jag får en härlig känsla när jag blundar och tänker bilder av vandringen”

“Väldigt lyckad kombination, jag är gärna med nästa gång igen!”

Och från de som varit med på resor:

”Resan var verkligen jättebra! Allt flöt på så smidigt och vi fick mycket tid till att umgås, både med varandra och för en själv om man ville det! Era yoga- och meditationspass har givit mig så bra verktyg för att känna närvaro i nuet och jag vet att jag kommer ha användning för detta långt tid framöver. Jag är så glad att jag fick möjlighet att följa med er och är så tacksam över att det var just NI som arrangerade den! Tusen tack!”

“Tack för en helt oförglömlig resa till Bali! Så många fina upplevelser med vandringar, yoga och meditationer. Fantastiska boenden och sååå god mat! En go grupp med flera härliga och roliga möten. Upplevelser och minnen jag kommer att bära med mig lång tid framöver. Ett innerligt tack.” Marian Liltheir

”Jag kände mig helt trygg med er som arrangörer och det kändes så välplanerat! Ni ledare är väldigt fina och kompletterade varandra jättebra med både yoga och info om Bali och ställena vi var på.”

”Ni var underbara som ledare, lyste av glädje och godhet. Märks att ni är yogafrälsta.”

”Min resa var även en inre resa, och där var Ni för mig ett fantastiskt team som gav den där lilla klappen eller kramen när trycket blev stort.Tack för redskapen jag fick med mig och kan jobba med här hemma. Tack. Loulou”

“Tack Ulrika för en underbar resa till Bali med dig! Din värme och ditt ödmjuka väsen är så lugnande och läkande för kropp och sinne. Ditt sätt att inspirera i yogan och meditationer är fantastisk! Om Svasti Astu♥” Lina Gottschlag

”Tack Ulrika för en fantastisk arrangerad Yoga och vandringsresa till Bali. Det var magiskt och vi fick uppleva så mycket. Yoga, meditation, vandring, cykling, kultur och god mat & dryck. Jag reste ensam men det kändes aldrig ensamt. Svårt att så här nära inpå smälta allt jag varit med om. En sak vet jag dock, jag skulle gärna göra om det.” Annika Andersson

”Fantastisk yogavandringsresa! Gläds åt det personliga upplägget, fint bemötande och vänlighet som skapat en fin gemenskap.”

”För mig var det en underbar resa, att få koppla bort sorgen för några dagar, vilket jag faktiskt lyckades med. Att få vila hjärnan från alla jobbiga tankar och att få ta del av de andras deltagarnas tankar och samtal var en lisa för själen. Fick verktyg med mig hem som jag ska försöka använda. Bali som ort kändes lugn och trygg, det var så lätt att bara finnas. Jag har redan rekommenderat resan för alla som vill lyssna. Kram på er och suksma.”

”Jag tycker att resan var fantastisk på alla sätt och jag har redan rekommenderat den till mina vänner! För mig bidrog resan till lugn och harmoni, en chans att reflektera över livet och göra något bra av det liv jag har. Jag kände mig mycket trygg med er ledare och med balineserna. Många Kramar!