fullmåne_siluett
Den här vandringen är för tillfället fullbokad. Skicka ett mail till ulrika@nara.se om du vill vara på väntelista.

16:30 Vi börjar med ett skönt yogapass på Friskvårdscentralen Sama Sama (valfritt). Vi kommer bland annat att gå igenom månhälsningen – solhälsningarnas mindre kända syster. Lugn och jätteskön sekvens för hela kroppen

18:00 Kvällsfika (smörgåsar, kaffe/te och fika) och introduktion till mindfulness, meditation och närvaroträning med beteendevetare Ulrika Sandström

18:30 Vandringen startar. Vi kommer att gå ca 6km längs väg och genom skog till havet. Målet är naturreservatet Gamla Varberg, ett gammalt vårdkaseberg med vidsträckt utsikt över havet och slätterna. På vägen blir det närvaroträning och meditation i naturen.

20:30 När vi klättrar upp till den vackra utsikten kommer solen just ha gått ner i havet och månen börjat gå upp över fälten. På toppen samlas vi och har picknick med egen matsäck och dryck. Vi avslutar med en chokladmeditation.

21:30 ca Skjuts tillbaka till starten.

Pris: 490:- inkl moms (i priset ingår yoga, miniföreläsning/introduktion till mindfulness, kvällsfika, choklad, meditationer och skjuts tillbaka till starten). För företag tillkommer moms.

Du behöver inte ha gjort yoga tidigare. Vill/kan du inte vara med på yogapasset betalar du 400:-