Yoga, bad, vandringar, vattenfall, berg, risfält, djungel, hav, lotusblommor, smoothies, tempel, läcker mat, välkomnande människor och gott resesällskap. I februari lämnar vi vintermörkret bakom oss och landar i tropisk värme på vackra Bali.

BOKA

Vi – Yogavandring.se’s grundare Ulrika, medhjälpare Per och samarbetspartner Ingela på Yatra Tours, ser fram emot att få dela några av Balis pärlor med en grupp yogavandrare. Det blir andra gången vi åker ner med en grupp. Vill du följa med?

Upplägg:

Dag 1-5

Vi kommer att starta med några dagar i en fridfull oas alldeles vid havet. Dessa dagar blir det fokus på vila, bada och yoga men vi ger oss också ut på äventyr. Dagarna startar med yoga i soluppgången på en plattform över havet. Det här stället har även en härlig yogasal med trägolv och tak men öppna väggar mot havet och trädgården där ljumma tropiska vindar fläktar oss.

Det blir sköna yogapass både morgon och kväll med Per eller Ulrika. En av dagarna ger vi oss ut på guidad vandring bland risfält en bit upp i bergen. En annan dag blir det en snorkel-utflykt. Vi bor med helpension på ett retreatställe med flera unika, konstnärligt inredda hus. Vi sover i 2- eller 3-bäddsrum med möjlighet till enkelrum mot tillägg. Husen ligger i en fin trädgård och vi har egen badplats.  Den vänliga personalen serverar goda vegetariska balinesiska rätter.

Dag 5-10

Den här dagen hämtas vi upp för att åka till Ubud i centrala Bali. Här bor vi i lugna området Penestanan där vi checkar in i en stor villa med egen pool. Några av oss bor i en grann-villa men vi äter och umgås tillsammans i huvud-villan. Den superfina vänliga personalen tar hand om oss och serverar frukost och mat. I Ubud är det helpension med undantag för fem måltider då vi provar några av Ubuds olika restauranger, det finns mycket god, fräsch, nyttig och vacker mat i Ubud, flera av de mest kända restaurangerna är i Penestanan.

Med Ubud som utgångspunkt gör vi de följande dagarna flera utflykter. En heldags-vandring som tar oss till vattenfall i djungeln och ett par vandringar inom Ubud. Det blir yoga varje dag och vi kommer även att besöka min lärare Sky’s yogaställe och gå på klass där. Här finns även egen tid avsatt för vila, shopping eller annat. Alla aktiviteter ingår men är självklart valfria. En dag är fri för eget utforskande, eller du kan då följa med på en fantastisk cykeltur med Ingela till egen kostnad.

Så här skrev några av förra årets deltagare:

“Tack för en helt oförglömlig resa till Bali! Så många fina upplevelser med vandringar, yoga och meditationer. Fantastiska boenden och sååå god mat! En go grupp med flera härliga och roliga möten. Upplevelser och minnen jag kommer att bära med mig lång tid framöver. Ett innerligt tack till både Ulrika och Agneta.”  Marian Liltheir

” Tack Ulrika för en fantastisk arrangerad Yoga och vandringsresa till Bali. Det var magiskt och vi fick uppleva så mycket. Yoga, meditation, vandring, cykling, kultur och god mat & dryck. Jag reste ensam men det kändes aldrig ensamt. Svårt att så här nära inpå smälta allt jag varit med om. En sak vet jag dock, jag skulle gärna göra om det.” Annika Andersson

”Fantastisk yogavandrings resa till Bali! Gläds åt det personliga upplägget, fint bemötande och vänlighet som skapat en fin gemenskap och goda energier. Tack för det fina upplägget med dagsturerna, yogan, meditationerna, maten och alla boenden. Upplevelser från det genuina riktiga Bali utanför turist-komplex och yta. Suksma🙏🏼”  Marica Granlund

“Tack Ulrika för en underbar resa till Bali med dig! Din värme och ditt ödmjuka väsen är så lugnande och läkande för kropp och sinne. Ditt sätt att inspirera i yogan och meditationer är fantastisk! Om Svasti Astu<3” Lina Gottschlag

Notera att oväntade faktorer kan påverka upplägget. Nedan ser du några bilder från årets Bali-resa. Fler finns här.

 

Ledare:
Ulrika Sandström, beteendevetare och yogalärare, grundare av Yogavandring.se och ägare av Nära utveckling AB som står som arrangör.

Per Gunnarsson, meditations- och yogalärare, beteendevetare, är medhjälpare.

Till vår hjälp har vi även Ingela på Yatra Tours som bor i Ubud och leder de längre vandringarna., samt Candidasa Trekking som guidar oss bland risfälten.

Kostnad:

Pris: 15 500:-

I priset ingår:

  • Boende i 2- eller 3-bäddsrum
  • Alla utflykter inklusive två heldagsutflykter med Yatra Tours och en dagsutflykt med Candidasa trekking. Vi kommer även att vandra på Campuhan ridge och göra kortare promenader i Penestanan
  • Hämtning och lämning på flygplatsen (när du anländer/åker i anslutning till retreatens start och slut, andra dagar hjälper vi dig så att våra chaufförer hämtar dig till egen kostnad)
  • Transporter på Bali till Ubud och utflykterna
  • Yogapass med Ulrika , Per och Sky
  • Helpension utom 5 måltider i Ubud.
  • Halvdagsträff i Varberg i november med yoga och något att äta då vi ger tips inför resan och går igenom alla frågor.

 

Anmälan och betalning:
Anmälan görs via: https://simplesignup.se/event/134425 eller till Ulrika via mail ulrika@yogavandring.se eller mobil 070-617 2817. Efter anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften, vilken är halva kostnaden  (7750:-). Din plats reserveras när anmälningsavgiften har betalats. Resterande del betalas i februari 2019.

Avbokningsregler:
Vid avbokning senast 60 dagar innan resans start förlorar du din anmälningsavgift, men om någon annan tar din plats återbetalar vi det du betalat in med avdrag för en administrativ avgift på 2500:-. Vid avbokning av resa mindre än 60 dagar innan resans start sker ingen återbetalning och du kommer att faktureras resterande summa. Behöver du avboka pga din eller nära anhörigs sjukdom brukar det finnas skydd i din egen reseförsäkring för detta.

Kammarkollegiet och resegarantin:
Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.

Reseförsäkring
Det är ett krav från oss att du är fullt försäkrad, så se till att du har en gällande rese- och olycksfallsförsäkring, det ingår inte i resan.

Flygresa
Flygresa ingår ej utan var och en bokar själv, t ex via Skyscanner.se eller Flygresor.se men vi hjälper gärna till om du är osäker. Biljetter med bra flygbolag kostar runt 7000:-. När du har betalat anmälningsavgiften får du tillgång till en sluten Facebook-grupp där du kan välja att boka flyget tillsammans med andra om du vill.

Varmt välkommen med din anmälan!

Ulrika och Per

BOKA