top of page

fre 31 jan.

|

Bali, Indonesia

Yogavandringsresa Bali 2025

Kan du se dig själv kliva igenom den här dörren? Följ med oss till Bali och låt dig själv bli omhändertagen av värme, yoga, vacker natur, de vänliga människorna, den goda maten och erfarna ledare som är dedikerade att göra din resa trygg, glad och välgörande.

Yogavandringsresa Bali 2025
Yogavandringsresa Bali 2025

Tid och plats

31 jan. 2025 15:00 – 09 feb. 2025 11:30

Bali, Indonesia

Om evenemanget

I flera år har vi haft glädjen att ta med grupper till Bali och i februari återvänder vi igen för 10 välgörande dagar med yoga och vandringar på underbara platser. 

Följ med och låt dig själv bli omhändertagen av värmen, Balis vackra natur, de vänliga människorna, den goda maten och två erfarna ledare som varit på älskar Bali och yoga och är dedikerade att göra din resa trygg, glad, välgörande och innerlig.

Njut av yoga, bad, vandringar, vattenfall, berg, risfält, djungel, hav, lotusblommor, smoothies, tempel, läcker mat, välkomnande människor och skön kravlös gemenskap.

Vi – Yogavandring.se’s grundare Ulrika, medhjälpare Catharina och samarbetspartner Ingela på Yatra Tours, ser mycket fram emot att få ta hand om er och dela med oss av Balis pärlor. Det blir åttonde gruppen vi tar med till Bali. Vill du följa med?

Vi startar och slutar på samma vackra fridfulla retreatcenter vid havet nära Candidasa som tidigare år. Vi har hela retreatstället för oss själva och bor i villor i den vackra trädgården med havet som granne och egen liten strand. De första dagarna blir det fokus på vila, bad, yoga och snorkling men vi ger oss också ut på dagsvandringar.

Dagarna inleds i tystnad med meditation och yoga i soluppgången på en plattform över havet. Vi har även en härlig yogasal med trägolv och tak men öppna väggar mot havet och trädgården där ljumma tropiska vindar fläktar oss.

Här i Mendira blir det sköna yogapass både morgon och kväll med Ulrika som huvudlärare och Ingela som medlärare och vi ger oss även ut på guidade vandringar bland risfälten, vid vulkanen och till ett vattentempel i djungeln där du får vara med på en reningsritual. Vi erbjuder också workshops på ämnen som önskas, det kan bli balinesisk kultur, breathwork, meditation eller något annat. Du kan även boka massage. 

I mitten av resan hämtas vi upp för att åka till Ubud i centrala Bali. Här bor vi i lugna området Penestanan där vi checkar in på ett av våra favorithotell. Ubud bjuder på en spännande blandning av tempel, hantverk, kultur, shopping och fantastisk mat.

Ubud ligger i bergen och här får vi tre händelserika heldagar. Det blir vattenfalls-vandring och vandring längs Campuhan ridge samt möjlighet att följa med på en cykeltur genom balinesiska byar och risterrasser. Vi passar också på att prova några av Ubuds olika restauranger, det finns mycket god, fräsch, nyttig och vacker mat i Ubud, flera av de mest kända restaurangerna är i Penestanan. Yoga gör vi på berömda YogaBarn och i vår yogalärare Sky's fina yoga shala.

Här finns även egen tid för shopping för den som vill det och en ledig dag för eget utforskande eller extra vandring/cykeltur.

Efter dagar fulla av intryck återvänder vi till lugnet vid havet där vi fortsätter retreaten med yoga, bad och vandring. 

Ledare: Ulrika Sandström, beteendevetare och yogalärare, grundare av Yogavandring.se och ägare av Nära utveckling AB som står som arrangör. Medhjälpare Catharina Henningsson, samt Ingela Indiraa.

“Ni var underbara som ledare, lyste av glädje och godhet. Det märks att ni är yogafrälsta.” (Deltagare 2019) Du kan läsa mer om oss här: http://www.yogavandring.se/ledare/

Ingela driver Yatra Tours och kommer förutom att hålla yoga även ta med oss på vandringar och vi har även hjälp av Ketut Somat på Candidasa Trekking som guidar oss bland risfälten vid vulkanen.

Catharina är yoga och vandringsfantast som varit medhjälpare på över 100 yogavandringar. Catharina  hjälper till med organisation och stöd där det behövs.

Pris: Totalt 18 800:-  

***OBSERVERA -i det här priset ingår 800:- som går direkt till klimatkompensation för flygbiljetten via myclimate.org. Läs mer längst ner. ***

I priset ingår: – Boende i 2-bäddsrum (enkelrum till extra kostnad)

-  Klimatkompensation 800:-/person

– Alla utflykter (flera guidade vandringar till risfält, tempel och djungel, cykeltur/vattenfallsvandring i bergen)

- Reningsritual i ett vattentempel

– Yogapass varje dag med Ulrika och Ingela (och ett pass med Sky i Ubud/på Yogabarn)

- Workshops i mindfulness och breathwork

– Helpension*

– Hämtning på flygplatsen (vid ankomst/avgång i anslutning till retreatdatumen)

– Alla transporter under retreaten till Ubud och vandringsutflykterna

– Förträff i Varberg (du kan vara med online också) i november med yoga och något att äta då vi ger tips inför resan och går igenom alla frågor och ni får träffa era reskamrater.

- Tillgång till sluten Facebookgrupp där du kan ställa frågor och hitta tips om flygbiljetter och komma överens om "samflygning" mm.

* 5 måltider utanför hotellen till egen kostnad (pris 50-100:-/st)

Flygbiljett ingår ej, vi kan hjälpa dig boka. 

Vid anmälan betalar du en anmälningsavgift på 4000:-. Ytterligare 7000:- betalas närmare resan och återstoden vid hemkomst. Du bjuds in till en sluten Facebookgrupp där vi delar information och svarar på frågor. Förträffen brukar vara väldigt uppskattad, kan du inte komma till Varberg kan du delta via Teams.

Några ord från tidigare års deltagare:

“Tack för en helt oförglömlig resa till Bali! Så många fina upplevelser med vandringar, yoga och meditationer. Fantastiska boenden och sååå god mat! En go grupp med flera härliga och roliga möten. Upplevelser och minnen jag kommer att bära med mig lång tid framöver. Ett innerligt tack.” Marian Liltheir

”Fantastisk yogavandrings resa till Bali! Gläds åt det personliga upplägget, fint bemötande och vänlighet som skapat en fin gemenskap och goda energier. Tack för det fina upplägget med dagsturerna, yogan, meditationerna, maten och alla boenden. Upplevelser från det genuina riktiga Bali utanför turist-komplex och yta. Suksma” Marica Granlund

“Tycker att det var en härlig kombination med mycket lugn och ro och spännande äventyr. Skönt att känna att allt är helt frivilligt och det var en skön blandning och gott om tid till det vi hittade på.”

“Tack Ulrika för en underbar resa till Bali med dig! Din värme och ditt ödmjuka väsen är så lugnande och läkande för kropp och sinne. Ditt sätt att inspirera i yogan och meditationer är fantastisk! Om Svasti Astu<3” Lina Gottschlag

“Resan var verkligen jättebra! Allt flöt på så smidigt och vi fick mycket tid till att umågs, både med varandra och för en själv om man ville det! Era yoga och meditationspass har givit mig så bra verktyg för att känna närvaro i nuet och jag vet att jag kommer ha användning för detta långt tid framöver. Jag är så glad att jag fick möjlighet att följa med er och är så tacksam över att det var just NI som arrangerade den! Tusen tack!”

”Tack Ulrika för en fantastisk arrangerad Yoga och vandringsresa till Bali. Det var magiskt och vi fick uppleva så mycket. Yoga, meditation, vandring, cykling, kultur och god mat & dryck. Jag reste ensam men det kändes aldrig ensamt. Svårt att så här nära inpå smälta allt jag varit med om. En sak vet jag dock, jag skulle gärna göra om det.” Annika Andersson

“Tryggt och bra med en förträff i Varberg med viktig information inför resan. Kändes tryggt att ha träffat ledarna och några deltagare innan resan.”

“Underbara och mycket varierande yogapass:)) “

Varmt välkommen med din anmälan! 

KAMMARKOLLEGIET OCH RESEGARANTIN: 

Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.

***Klimatkompensation Vi brukar alltid klimatkompensera på våra resor och på den här resan har vi höjt inbetalningen till 800:-/person. Vi sätter in pengarna via myclimate.org.  (Det finns fler organisationer som erbjuder klimatkompensation, vi har valt myclimate för att de är väl etablerade och strikt kvalitetskontrollerade.)

Biljetter

 • Bali, DEL I 2-BÄDDSRUM

  Försäljningen slutar: 15 jan. 2025 11:30

  Du delar ett 2-bäddsrum i en stor bungalow som även har ett enkelrum på övervåningen. Du delar badrum med din rumskompis och personen på övervåningen.

  4 000,00 kr
 • Bali ENKELRUM

  Enkelrummen innebär eget sovrum, antingen med egen toalett eller så delar du toalett med en eller två andra. Du får chans att önska vilket slags rum du vill ha men är inte garanterad egen toalett. Tillägg med delad toalett är 1600:-, med egen toalett 2800:-. I Ubud blir det 2-bäddsrum men det finns möjlighet att i mån av plats boka enkelrum där med tillägg på 300:-/natt.

  5 600,00 kr
  Slutsåld
 • Bali EGET HUS VID HAVET

  Boende i ett eget litet hus alldeles vid havet, med eget badrum och terrass. Tillägg 3800:-. (Endast ett hus). I Ubud vanligt enkelrum.

  7 800,00 kr
  Slutsåld
 • Bali, EGET RUM UTAN DÖRR

  Dessa rum ligger i en stor egen villa i två våningar som kallas familjevillan. I huset finns finns 2 dubbelsängar och 2 enkelsängar var och en i eget rum. Totalt plats för 6 personer men max 4 kommer att bo i huset. Rummen har skiljevägg, ett av dem ligger på övervåningen, ett rum har dörr men ett inte och därför ingen extra kostnad för enkelrum utan samma pris som 2-bäddsrummen. Egen ingång och stort badrum som delas med 2-3 till. Tillgång till extra toalett i närliggande hus.

  4 000,00 kr
  Slutsåld
 • Bali, dubbelrum

  Du bor i ett 2-bäddsrum (2 enkelsängar) som du delar med en till person. Ni har egen toalett.

  4 400,00 kr
  Slutsåld

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page