top of page
ulrika%20vandring%20achebuchal_edited.pn

OM OSS

Jag som startat och driver yogavandring.se heter Ulrika Sandström och är beteendevetare, yogalärare och certifierad mindfulnessinstruktör. Mitt företag, som står som arrangör, heter Nära utveckling AB och jag bor i Varberg med min familj. Förutom yogavandringarna coachar jag och håller utbildningar i bl a stresshantering.

Jag har haft glädjen att arrangera yogavandringar, resor och retreater i 10 år nu och har byggt upp ett härligt samarbetsnät med andra yogalärare, retreatställen, guider och kockar, här i Sverige och även på Bali och i Spanien dit resorna brukar gå. Jag är lyckligt lottad att få möta underbara deltagare som följer med på mina olika påhitt, och väldigt många återkommer om och om igen. 

Jag månar om var och en och gör mitt bästa för att alla ska känna sig välkomna, trygga och accepterade precis som de är. När du kommer på mina arrangemang vill jag att du ska känna dig helt omhändertagen och kunna fokusera på dig själv och upplevelsen utan att behöva tänka på eller ta ansvar för något runtomkring. 

Arrangör: About
bottom of page