top of page

sön 30 juli

|

Varberg

Fullmånevandring

En fin sommarkvällsvandring till Gamla Varbergs naturreservat där vi från toppen av berget får se månen stiga över slätterna och strax efter solen som går ner i havet mittemot. Yoga inomhus i fina Warberg Tomateria som också bjuder på smoothie.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullmånevandring
Fullmånevandring

Tid och plats

30 juli 2023 17:30 – 23:00

Varberg, Gamla Varberg, Sverige

Om evenemanget

Följ med ut i sommarkvällen på yogavandring till Gamla Varbergs naturreservat som ligger alldeles vid havet. Innan vi ger oss ut och går samlas vi i Warberg Tomaterias nyöppnade café för en god smoothie och ett skönt yogapass med Ulrika. 

Vandringen är ca 8 km och går genom skogen och på små vägar till naturreservatet och senare tillbaka igen. Vi stannar på vägen och marinerar oss i dofter, ljud och synintryck. 

När vi närmar oss berget stiger månen nästan helt full över slätterna österut och vi äter vi vår picknick (var och en tar med egen) på toppen. En stund senare går solen ner i havet och Ulrika guidar en chokladmeditation innan vi vandrar tillbaka till bilarna.

Pris: 590:-  (då ingår en välkomstsmoothie, 90 minuter yogapass med djupavslappning inomhus, guidad vandring med närvaroträning i naturen, chokladmeditation uppe på berget) 

Vi ger oss ut även om det är mulet men vid ösregn ställer vi in och återbetalar anmälningsavgiften. 

Biljetter

  • Fullmånevandring

    650,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page