top of page

ons 26 maj

|

Norra Näs

Fullmånevandring till Gamla Varbergs topp

*Inställd pga regn* Vacker vandring längs havet norr om Varberg upp i naturreservatet Gamla Varberg. På toppen ser vi solen gå ned i havet och en stund senare seglar supermånen upp på horisonten mittemot. Yoga utomhus före.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullmånevandring till Gamla Varbergs topp
Fullmånevandring till Gamla Varbergs topp

Tid och plats

26 maj 2021 18:30 – 27 maj 2021 22:45

Norra Näs, 432 94 Norra Näs, Sweden

Om evenemanget

Vi samlas på en äng i Norra Näs norr om Varberg för ett skönt yogapass under himlen innan vi vandrar iväg alldeles vid havet på mina gamla hemmastigar i riktning mot naturreservatet Gamla Varberg. Vi pausar längs vägen för att njuta av vårkvällen med alla sinnen genom olika närvaroövningar. 

Vandringen är ca 6km och mot slutet går vi upp på Gamla Varbergs topp där vi får milsvid utsikt åt alla håll över hav, stad, slätter och skog. En perfekt plats att skåda solnedgången och månuppgången som vid den här tiden sker nästan samtidigt runt klockan 22. Just den här dagen är det dessutom supermåne, ett fenomen som innebär att fullmånen inträffar när månen och jorden är lite närmare varandra än vanligt. 

Vi äter matsäck (ta med egen) på toppen och gör en chokladmeditation. När månen seglat upp på himlen klättrar vi ner på motsatt sida av berget till den väntande taxibussen som tar oss tillbaka till starten. 

Pris: 590:- (då ingår yoga utomhus, guidad vandring med närvaroträning, chokladmeditation + transport tillbaka till start) Anmälningsavgiften betalas till Swish 123 512 6578 eller Bg 5910-7383 vid anmälan.

Evenemanget ställs in vid regn.

Ledare: Ulrika Sandström, beteendevetare och yogalärare.

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page