top of page

fre 26 mars

|

Hotell Havanna

Lyxhelg på "Kuba"

Välkommen på en corona-anpassad lyxig skäm-bort-dig-själv-helg med yoga, vandring vid havet, spa och mycket god mat. Vi bor på kubanska myshotellet Havanna i Varberg och kommer även besöka Varbergs kusthotell för lyxig lunch.

Registration is Closed
See other events
Lyxhelg på "Kuba"
Lyxhelg på "Kuba"

Tid och plats

26 mars 2021 10:30 – 27 mars 2021 16:00

Hotell Havanna, Krabbes väg 4, 432 52 Varberg, Sweden

Om evenemanget

Yoga + vandring + spa på Kuba (fast i Varberg).

Välkommen på en lyxig skäm-bort-dig-själv-helg vid havet med yoga, vandring spa och mycket god mat.

Utlandsresorna hägrar senare under 2021 men under tiden bjuder vi in till en känsla av att komma utomlands när vi återigen checkar in på kubanska myshotellet Havanna i Varberg. Här bor och äter vi fint på ett ställe med hög mysfaktor och vänlig personal som verkligen har en alldeles speciell charm.

På fredagen samlas vi i fiskeläget Träslövsläge söder om Varberg för att inleda helgen med yoga och sedan ca 9km vandring längs havet in till södra stan. Vi äter en picknicklunch utomhus och pausar längs vägen för närvaroövningar.

Väl framme på hotell Havanna kan du checka in i ditt rum och avnjuta en fika i den mysiga restaurangen. Du får tid att vila en stund före vi sätter oss till bords för en god 3-rätters spa-middag i restaurangen. Efter middagen kan du njuta av Havannas mysiga prisbelönade spa innan det blir dags att krypa till kojs i sköna hotellsängen.

På lördag morgon börjar vi med yoga med havsutsikt uppe i Tornet och sedan serveras du god hotellfrukost i restaurangen. Efter frukost finns tid för en till liten skön stund på spa-avdelningen eller vila på rummet innan vi tar på oss för att ge oss ut och vandra vid havet.

Vi kommer att vandra ca 3 km runt Varbergs fästning och längs strandpromenaden till Varbergs kusthotell där vi går in i värmen och äter en god spa-lunch. Kanske sitter vi en stund framför den stora öppna spisen med en kopp kaffe innan vi ger oss ut och vandrar vidare ca 3 km till i en runda som tar oss tillbaka till hotell Havanna. Väl där avrundar vi med yoga och välgörande djupavslappning i Tornet. Transport tillbaka till starten ingår.

Pris: 3990:- inkl moms (I priset ingår picknicklunch, övernattning i tvåbädds-rum med balkong på hotell Havanna, tillgång till spa fre och lör, 3 yogapass, fika, 3-rätters middag, hotellfrukost, lunch på Varbergs kusthotell, transport tillbaka till start och guidade vandringar med närvaroträning vid havet.)

Enkelrumstillägg: 600:-  

BOKA

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page