top of page

mån 14 dec.

|

Sörby retreatcenter

Tyst yogaretreat (1)

Varmt välkommen, precis som du är, till en skön dag för vila och återhämtning. En sprakande brasa, mjuka filtar, tända ljus, tystnad, yoga, te, meditationer, vila och skogspromenad. En hel dag för att vila från yttre intryck och krav och bara vara i en stilla och kravlös gemenskap.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Tyst yogaretreat (1)
Tyst yogaretreat (1)

Tid och plats

14 dec. 2020 09:30 – 13:30

Sörby retreatcenter, Sörby 236, 310 58 Vessigebro, Sweden

Om evenemanget

Varmt välkommen, precis som du är, till en skön dag för vila och återhämtning. En sprakande brasa, mjuka filtar, tända ljus, tystnad, yoga, te, meditationer, vila och skogspromenad. En hel dag för att vila från yttre intryck och krav och bara vara i en stilla och kravlös gemenskap utan det vanliga sociala samspelet.

Max 12 deltagare och vi har hela retreatcentret för oss själva så det är gott om plats att sprida ut sig och vara tillsammans på ett säkert sätt.

Förutom på morgonen när vi träffas och vid fikat innan vi åker hem råder tystnad mellan deltagarna och mobiltelefoner stängs av. Vi har fina Sörby retreatcenter för oss själva, en plats med en alldeles speciell atmosfär med sina rundade väggar och genomgående naturmaterial. Det finns möjlighet att sitta framför kaminen, gå ut i det stora växthuset, strosa i trädgården eller bara luta sig tillbaka i en fåtölj mellan de olika aktiviteterna som alla är valfria såklart.

Den här dagen passar dig som vill:

- Ge din kropp och sinne en djup återhämtning och vila - Få tid till reflektion, perspektiv och självkännedom - Ta en paus från ansvar, krav och stress - Prova tekniker för att själv hitta lugn inombords - Funderar på att vara med på en längre tyst retreat och vill prova

Dagen leds av Ulrika Sandström (beteendvetare och yogalärare) som håller i yoga och meditationer och finns tillgänglig för samtal. Inga förkunskaper behövs.

Upplägg (ungefär):

09:30 Samling och morgonfika

10:00 Yoga som avslutas med avslappning, egenmassage och guidad meditation

12:30 Egen tid för att vila, slumra, skriva eller bara sitta framför brasan.

13:00 Lunch följt av skogspromenad eller egen tid inomhus

14:30 Meditation

15:00 Långsam yinyoga följt av djupavslappning

16:30 Fika och småprat om man vill

17:00 Avslutning

Pris: 990:- inkl moms (alla pass, lunch, två fika och te under dagen ingår).

För företag 1090:-

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page