top of page

lör 04 maj

|

Göteborg

Yogavandring Änggårdsbergen

Premiär för en ny heldag som inleds med yoga inne på fina Soul yoga och sedan några timmars vandring via Slottsskogen till Änggårdsbergen. Vi avslutar med fika på café Paviljong Botaniska.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring Änggårdsbergen
Yogavandring Änggårdsbergen

Tid och plats

04 maj 2024 09:30 – 15:30

Göteborg, Nordostpassagen 19, 413 11 Göteborg, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en skön vårdag med yoga, vandring och närvaroträning i Slottskogen och Änggårdsbergen. 

Dagen inleds med yoga med Ulrika på Soul yoga och fortsätter sedan med vandring via Slottskogen in i det fina naturområdet Änggårdsbergen. Guide på själva vandringen är Cecilia Lundmark men Ulrika kommer som vanligt att hålla i meditation och närvaroträning under vandringen.

Lunch äter vi ute i skogen (ta med egen matlåda) och efter ca 9 km vandring avrundar vi med yoga utomus vid Botaniska trädgårdens café och sedan fika innan vi skiljs åt. 

Pris: 890:- inkl moms 

(I priset ingår yoga på Soul Yoga, guidad vandring med pauser för närvaroträning, samt yoga och fika (kaffe/te och kaka) på Botaniska trädgårdens café. Ta med egen lunch)

Yogavandring.se grundades 2013 av Ulrika Sandström som hittills, tillsammans med härliga samarbetspartners, har arrangerat över 200 uppskattade vandringar, resor och retreat i Sverige, Spanien och på Bali. Det blir första gången vi har en yogavandring inne i Göteborg och vi är glada att välkomna Cecilia Lundmark som stigfinnare. 

Biljetter

  • Yogavandringsdag Änggårdsberge

    890,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page