top of page

sön 08 maj

|

Varberg S

Yogavandring Fem Kullar

*Fullt. Äntligen är den tillbaka, vår populära vandring upp på de fem kullarna i bokskogen. Utmanande backar och underbar natur. Den här vandringen är en del av festivalen Varberg Walkabout så du får uppvärmning, aktiviteter på eftermiddagen och after-hike med andra vandrare på köpet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring Fem Kullar
Yogavandring Fem Kullar

Tid och plats

08 maj 2022 09:00 – 16:00

Varberg S, Åkulla Friluftsgård, 432 97 Rolfstorp, Sweden

Om evenemanget

Det här är en populär dag för benträning, bra samtal och balsam för själen. Vi ger oss ut på en vandringsstig som beskrivs som Hallands mest krävande eftersom den går över fem branta kullar. Det är en omväxlande stig med vackra vyer och djupa dalar.

Vi värmer upp med yoga utomhus innan vi ger oss in i skogen. Själva vandringen är knappt 6 km men den tar ca 2 timmar att gå så då förstår ni att det är backigt. Stigen har en sammanlagd stigning på 250 höjdmeter med den högsta toppen på 130 meter över havet. Vi pausar för närvaroträning (och att hämta andan) ute i naturen och efteråt återvänder vi till Åkulla där du kan vara med på eftermiddagens festivalaktiviteter.

Sträcka: 6 km mycket kuperat

Ledare: Per Gunnarsson

Obs: Den här vandringen är en del av vandringsfestivalen Varberg Walkabout som Ulrika arrangerar. Anmäl dig och betala här. Om du sedan vill vara med fler dagar på festivalen, kontakta ulrika@yogavandring.se så att du får rätt pris.

Pris: 950:- (1 yogapass, lunchlåda, guidad vandring med pauser för närvaroträning i naturen, after-hike och festival-aktiviteter*)

* Festivalaktiviteter på eftermiddagen:

12:30  Meditation

13:30  Yoga 

14:30  Gongbad (soundhealing)

Eftersom den här vandringen är en del av festivalen Varberg Walkabout kan du välja att vara med på en gemensam uppvärmning på terassen över sjön kl 8:30, aktiviteter på eftermiddagen samt after-hike med lättare förtäring mm.

* Program på eftermiddagen:

12:30  Meditation

13:30  Yoga 

14:30  Gongbad (soundhealing)

Om vandringsfestivalen

Läs mer om festivalen här: www.varbergwalkabout.se. Du kan antingen köpa dagsbiljett, 2-dagarspass eller hela Festivalpasset på festivalens hemsida, men det finns risk att yogavandringen blir fullbokad där så bättre att boka här om du vill vara säker på din plats på just den här vandringen. Kontakta Ulrika på ulrika@yogavandring.se om du vill köpa till fler festivaldagar.

Festivalenpassen kostar:

En dag 950:-

Två dagar 1790:-

Tre dagar 1990:-

Läs mer om festivalen på www.varbergwalkabout.se

Biljetter

 • Yogavandring 7 maj heldag

  950,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Yogavandring 8 maj Valasjön

  950,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Yogavandring Bockstensmosse

  950,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Yogavandring Fem Kullar

  950,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page