top of page

lör 06 maj

|

Tvååker

Yogavandring Fem Kullar

*Fullt. Maila ulrika@yogavandring.se för väntelista. Äntligen är den tillbaka, vår populära vandring upp på de fem kullarna i bokskogen. En dag med utmanande backar i underbar natur och yoga och gofika på mysiga Öströö fårfarm.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring Fem Kullar
Yogavandring Fem Kullar

Tid och plats

06 maj 2023 09:30 – 14:00

Tvååker, Öströö Gård, 432 77 Tvååker, Sweden

Om evenemanget

Det här är en populär halvdag som ger träning för benen och lugn i själen. Vi ger oss ut på en väldigt vacker vandringsstig som beskrivs som Hallands mest krävande eftersom den går över fem branta kullar. Det är en omväxlande stig med vackra vyer och djupa dalar. Vi tar det i lugn takt så vi hinner njuta av vårskogen och pausar för närvaroträning i naturen.

Vi värmer upp med yoga inomhus på Öströö fårfarm, en riktig liten pärla mitt i bokskogarna med mysigt café där massor av lamm föds varje dag på våren. Efter att vi mjukat upp oss serveras vi fika (kaffe/te och fralla) i caféet innan vi tar bilarna 3-4 km till starten på vandringen. 

Själva vandringen är knappt 6 km men den tar ca 2 timmar att gå så då förstår ni att det är backigt. Stigen har en sammanlagd stigning på 250 höjdmeter med den högsta toppen på 130 meter över havet. Det är magiskt vacker och omväxlande natur vi promenerar i. Mellan backarna går vi sköna avkopplande sträckor med vyer, bäckar, bokskog, granskog, och avskilt från bilar och hus. 

Vi pausar då och då för närvaroträning (och att hämta andan) ute i naturen och efteråt återvänder vi till Öströö där vi avslutar och du kan välja att besöka lammen, titta i deras två butiker med hantverk och mat och kanske äta en god lunch. 

Sträcka: 6 km, kuperat, mestadels stig, kort sträcka på väg.

Ledare: Ulrika Sandström

Pris: 790:- (yogapass, fika på Öströö (kaffe/te och fralla), guidad vandring med pauser för närvaroträning och avslappning i naturen)

Biljetter

  • Yogavandring Fem Kullar

    790,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page