top of page

sön 17 sep.

|

Rolfstorp

Yogavandring Fem Kullar (vandringsfestivalen)

I september blir det vandringsfestival igen och den här vandringen är med. En vandring i utmanande backar i underbar natur och yoga inomhus vid sjön på Åkulla outdoor resort. Festivalpass ingår!

Yogavandring Fem Kullar (vandringsfestivalen)

Tid och plats

17 sep. 22:00 – 22:05

Rolfstorp, Åkulla Friluftsgård, ÅKULLA FRILUFTSGÅRD 1, 432 97 Rolfstorp, Sverige

Om evenemanget

Det här är en av våra populäraste vandringar på stigar som ger träning för benen och lugn i själen. Vi ger oss ut på en väldigt vacker vandringsstig som beskrivs som Hallands mest krävande eftersom den går över fem branta kullar. Det är en omväxlande stig med vackra vyer och djupa dalar. Vi tar det i lugn takt så vi hinner njuta av vårskogen och pausar för närvaroträning i naturen.

Vi startar upp med yoga inomhus på Åkulla outdoor resort, i deras nya sal med stora glasfönster mot sjön. Men du kan också välja att komma redan 8:30 och ta del av festivalmorgonen med uppvärmning på bryggan, lite kul mingel och en smoothie. 

Efter att vi mjukat upp oss med yoga samåker vi i bilar ca 5 km till starten på vandringen.

Själva vandringen är knappt 6 km men den tar drygt 2 timmar att gå så då förstår ni att det är backigt. Stigen har en sammanlagd stigning på 250 höjdmeter med den högsta toppen på 130 meter över havet. Det är magiskt vacker och omväxlande natur vi promenerar i. Mellan backarna går vi sköna avkopplande sträckor med vyer, bäckar, bokskog, granskog, och avskilt från bilar och hus.

Vi pausar då och då för närvaroträning (och att hämta andan) ute i naturen och efteråt återvänder vi till festivalområdet där du kan avsluta med att delta på någon aktivitet, ta en bastu och ett dopp i sjön och även ta fika och lyssna på konserten med Land of Trees. En riktig heldag med andra ord.

Sträcka: 6 km, kuperat, mestadels stig, kort sträcka på väg.

Ledare: Per Gunnarsson

Pris: 990:- (festivalpass inkl smoothie, picknick-lunch och fika) yogapass inomhus, och guidad vandring med pauser för närvaroträning och avslappning i naturen)

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page