top of page

lör 22 juli

|

Trollhättan

Yogavandring i Älvhem på Fallens dagar

*Fullt. Följ med på en vandring i vackra Älvrummet, genom två naturreservat, iFölj med på en vandring i vackra Älvrummet, genom två naturreservat, i trollskog, över ängar och längs vattnet. Vi startar med yoga inomhus och sedan tar vi oss till Olidans kraftstation inne i Trollhättan där vi startar.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring i Älvhem på Fallens dagar
Yogavandring i Älvhem på Fallens dagar

Tid och plats

22 juli 2023 09:30 – 16:30

Trollhättan, Trollhättan, Sverige

Om evenemanget

Följ med på en vandring i vackra Älvrummet, genom två naturreservat, i trollskog, över ängar och längs vattnet. Vi startar med yoga inomhus och sedan tar vi oss till Olidans kraftstation inne i Trollhättan där vandringen startar. 

Denna helg är det Fallens dagar, Trollhättans stadsfestival, med massor av aktiviteter och artister som du kan passa på att ta del av efter vandringen. Men framförallt ser vi fram emot skådespelet och den mäktiga kraften i fallen när slussarna öppnas flera gånger per dag fredag-söndag. 

Vi inleder med yoga inomhus och morgonfika i Trollhättan och tar oss sen med lokalbuss till Olidans kraftstation nära centrum där vår 14 km vandring inleds med en hängbro över Göta älv och sedan tar vi oss bort från staden och larmet och in i skogen. Du får med dig en picknick-lunch som vi kommer äta ute i naturen. Det finns flera vackra platser att välja på för vår lunch. 

När vi kommer tillbaka till Trollhättan avslutar vi med yoga ute i skogen. 

Biljetter

  • Yogavandring i Älvrummet

    880,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page