top of page

lör 07 maj

|

Varberg S

Yogavandring i Bockstensmannens spår

*Fullt. En vandring i bok- och blandskog till mossen där Bockstensmannen hittades. Vandringen inleds med ett skönt yogapass under bokträden. Den här vandringen är en del av festivalen Varberg Walkabout så du får uppvärmning, aktiviteter på eftermiddagen och after-hike med andra vandrare på köpet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring i Bockstensmannens spår
Yogavandring i Bockstensmannens spår

Tid och plats

07 maj 2022 09:00 – 17:00

Varberg S, Åkulla Friluftsgård, 432 97 Rolfstorp, Sweden

Om evenemanget

Den här vandringen tar dig bland annat med till mossen där Bockstensmannen hittades. Vandringen inleds med ett skönt yogapass under bokträden och under vandringen blir det pauser för närvaroträning och meditation. Lunchlådan äts ute i naturen eller när du kommer tillbaka till festivalområdet. På eftermiddagen kan du delta i aktiviteterna på festivalområdet.

 Sträcka: 7 km Ledare: Per Gunnarsson

Obs: Den här vandringen är en del av vandringsfestivalen Varberg Walkabout som Ulrika arrangerar. Anmäl dig och betala här. Om du sedan vill vara med fler dagar på festivalen, kontakta ulrika@yogavandring.se så att du får rätt pris.

Pris: 950:- (1 yogapass, lunchlåda, guidad vandring med pauser för närvaroträning i naturen, after-hike och festival-aktiviteter*, + sjöbastu)

Eftersom den här vandringen är en del av festivalen Varberg Walkabout kan du välja att vara med på en gemensam uppvärmning på terassen över sjön kl 8:30, aktiviteter på eftermiddagen samt after-hike med lättare förtäring, musikuppträdande mm.

* Program på eftermiddagen:

13:00  Yoga 

14:00  Qi gong 

15:00  Föreläsning

Om vandringsfestivalen

Läs mer om festivalen här: www.varbergwalkabout.se. Du kan antingen köpa dagsbiljett, 2-dagarspass eller hela Festivalpasset på festivalens hemsida, men det finns risk att yogavandringen blir fullbokad där så bättre att boka här om du vill vara säker på din plats på just den här vandringen.

Festivalenpassen kostar:

En dag 950:-

Två dagar 1790:-

Tre dagar 1990:-

Läs mer om festivalen på www.varbergwalkabout.se

Biljetter

 • Yogavandring 7 maj heldag

  950,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Yogavandring 8 maj Valasjön

  950,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Yogavandring Bockstensmosse

  950,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page