top of page

mån 18 apr.

|

Nerja

Yogavandring Nerja, Spanien

Som vi har längtat tillbaka till vackra Nerja och Frigiliana! Välkommen att följa med på en skön vårvecka i södra Spanien med vandringar, yoga och meditation och fint boende med egen kock.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring Nerja, Spanien
Yogavandring Nerja, Spanien

Tid och plats

18 apr. 2022 16:00 – 25 apr. 2022 08:00

Nerja, 29780 Nerja, Málaga, Spain

Om evenemanget

Som vi har längtat tillbaka till vackra Nerja och Frigiliana! Välkommen att följa med på en skön vårvecka i södra Spanien med vandringar, yoga och meditation och fint boende med egen kock.

Den här gången bor vi i en vacker stor villa utanför bergsbyn Frigiliana (nytt för i år), utsedd till “Andalusiens vackraste by”, 300m över havet med en fantastisk utsikt över kusten, bergen och Nerja som ligger 6 km bort.

Dagarna kommer att inledas och avslutas med skön yoga ute på terassen eller vid poolen.

Under veckan ingår flera härliga vandringar. Vi kommer att vandra i den vackra naturen i bergen och ravinerna och längs havet kring Nerja och, om vattennivåerna i flodbädden tillåter, i vackra Rio Chillar.

Vandringarna är lätta till medelsvåra, det räcker med en god grundkondition för att följa med. Det finns också tid för eget utforskande och vila.

Vi har helpension med en fantastisk egen kock, Kathrin Söderberg och på kvällarna samlas vi till goda middagar i huset och sedan rullar vi ut yogamattorna ute på terassen igen för ett lugnt skönt yogapass och kvällsmeditation.

Dagarnas upplägg ungefär:

7:00 Morgonmeditation och yoga ute på terassen eller i trädgården

8:30 Frukost

10:00 – ca 15:00 (olika beroende på vandring). Vi ger oss ut på lätta till medelsvåra vandringar runt 10km.

17:30 Yoga på takterassen

19:00 Middag

Pris för veckan: 11 900:- (anmälningsavgift 4000:- vid bokning, resten i februari) Klimatkompensation 200:-/deltagare ingår i priset*

I priset ingår: – 7 nätters övernattning i 2- bäddsrum i ett boende med egen pool, fina uteplatser och trädgård och solterass. Boendet ligger strax utanför den vackra bergsbyn Frigiliana alldeles nära Nerja.

– Helpension med mat av egen kock

– 1 eller 2 yogapass varje dag

– 3-4 guidade vandringar inklusive transporter

– Transport till och från flygplatsen om du reser 18 och 25:e (en gemensam minibuss. Reser du andra tider bekostar du transfer själv)

– Förträff i Varberg i mars med yoga och fika.

- Tillgång till sluten Facebookgrupp där ni kan ställa frågor och t ex tipsa och välja flyg tillsammans

– Omhändertagande av 2 kunniga och omtänksamma ledare

– Klimatkompensation för flygresan 200:-/person via myclimate.org.

Ingår ej: Flygresa. Vi kan hjälpa till med bokning och tips. 

Anmälan och betalning: Anmälan görs i första hand via formuläret här på hemsidan.

Frågor direkt till Ulrika via mail ulrika@yogavandring.se eller mobil 070-617 2817.

Vid anmälan betalar du 4000:-. Din plats reserveras när anmälningsavgiften har betalats. Resterande del betalas i februari.

Ledare: Ulrika Sandström, yogalärare, vandringsledare, mindfulnessinstruktör, och medhjälpare Catharina Henningsson.

Jag som arrangerar resan heter Ulrika och är beteendevetare mot hälsopromotion och yogalärare från Varberg. Jag startade yogavandring.se för åtta år sedan och har hittills arrangerat över 150 uppskattade yogavandringar, resor och retreater, i Sverige, Spanien och på Bali.

Det är jag som håller de flesta yogapassen och guidar  på vandringarna. Vi gör Sama yoga som är en intutitiv, öppen och skön form av hatha yoga som välkomnar det som är, hur det än är. Passen är omväxlande, jordnära och hjärtliga.

Catharina är yoga och vandringsfantast som förutom att hon är en underbar person också har varit med på över 50 yogavandringar. Catharina hjälper till med organisation och stöd där det behövs.

Klimatkompensation I priset ingår klimatkompensation för flygresorna med 200:-/deltagare, via www.myclimate.org.

Kammarkollegiet och resegarantin: Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.

Reseförsäkring Det är ett krav från oss att du är fullt försäkrad, så se till att du har en gällande rese- och olycksfallsförsäkring, det ingår inte i resan.

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page