top of page

sön 28 juli

|

Brännö

Yogavandring på Brännö

En hel dag med havet! I juli är det dags igen för en yogavandringsdag på Brännö i Göteborgs skärgård. Dagen börjar och slutar med skön yoga inomhus i fina Brännö kyrka. Däremellan en väldigt vacker vandring på ca 11 km över klippor och genom skog med havsbruset i öronen och många fina vyer.

Yogavandring på Brännö
Yogavandring på Brännö

Tid och plats

28 juli 2024 09:30 – 16:30

Brännö, 430 85 Brännö, Sverige

Om evenemanget

Förra sommarens premiärvandring på vackra Brännö blev väldigt uppskattad så nu gör vi om det igen. Vi kommer att yoga inomhus i Brännö kyrka och picknick-lunch från Brännö värdshus ingår, liksom frukt, juice och snacks i kyrkan. 

Vandringen blir totalt ca 11 km och tar oss över klippor, små broar och genom lite skog både på Brännö och grannön Galterö. Under vandringen pausar vi då och då för närvaroträning i naturen och vi kommer att gå en del av dagen i tystnad. 

Ledare: Ulrika Sandström, beteendevetare, cert. yogalärare och mindfulnessinstruktör, och grundare av yogavandring.se, plus medhjälpare Catharina Henningsson.

Du behöver ingen tidigare yogavana för att vara med och det räcker med grundkondition för att klara vandringen. 

I priset ingår snacks, lunch, två yogapass och guidad vandring med närvaroträning. 

Till Brännö tar du dig med lokaltrafik i Göteborg. Färja avgår från Stenpiren/Saltholmen.

Det är andra gången vi tar med en grupp till Brännö och du är i trygga händer - vi har under 10 år tagit med snart 200 nöjda grupper både på vandring i Sverige, Spanien och Bali. 

Biljetter

  • Yogavandring Brännö

    950,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page