top of page

sön 17 sep.

|

Tvååker

Yogavandring på Fem Kullar

Välkommen att följa med på den här populära vandringen i utmanande backar i underbar natur och yoga inomhus på Öströö fårfarm som också fixar fika åt oss.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring på Fem Kullar
Yogavandring på Fem Kullar

Tid och plats

17 sep. 2023 09:30 – 14:00

Tvååker, Öströö Gård, 432 77 Tvååker, Sverige

Om evenemanget

Det här är en av våra populäraste vandringar på stigar som ger träning för benen och lugn i själen. Vi ger oss ut på en väldigt vacker vandringsstig som beskrivs som Hallands mest krävande eftersom den går över fem branta kullar. Det är en omväxlande stig med vackra vyer och djupa dalar. Vi tar det i lugn takt så vi hinner njuta av vårskogen och pausar för närvaroträning i naturen.

Vi startar upp med yoga inomhus på Öströö fårfarm.

Efter att vi mjukat upp oss med yoga sätter vi oss till bords och fikar i Öströös mysiga café innan vi samåker i bilar ca 5 km till starten på vandringen.

Själva vandringen är knappt 6 km men den tar drygt 2 timmar att gå så då förstår ni att det är backigt. Stigen har en sammanlagd stigning på 250 höjdmeter med den högsta toppen på 130 meter över havet. Det är magiskt vacker och omväxlande natur vi promenerar i. Mellan backarna går vi sköna avkopplande sträckor med vyer, bäckar, bokskog, granskog, och avskilt från bilar och hus.

Vi pausar då och då för närvaroträning (och att hämta andan) ute i naturen och efteråt återvänder vi till Öströö där vi gör ett kortare yogapass med avslappning och sen kan du välja att avsluta med att ta lunch, besöka den stora hantverksaffären och delikatessboden.

Sträcka: 6 km, kuperat, mestadels stig, kort sträcka på väg.

Ledare: Ulrika Sandström

Pris: 790:- (2 yogapass inomhus och utomhus, fika på Öströö (kaffe/te och god fralla) och guidad vandring med pauser för närvaroträning och avslappning i naturen)

Biljetter

  • Yogavandring Fem Kullar

    790,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page