top of page

tis 06 juni

|

Löttorp

Yogavandring på Öland

En helt ny yogavanddringsdag med yoga inomhus och vandring i trollskog och på stranden på Böda Sand. Kombinera gärna med att vara med en eller flera dagar på Ölands yogafestival Space of Love.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring på Öland
Yogavandring på Öland

Tid och plats

06 juni 2023 09:30 – 17:00

Löttorp, Bödasandsallén 11, 387 73 Löttorp, Sverige

Om evenemanget

Norra Öland i juni är ljuvlig. Stranden är tom, fåglarna sjunger och havet brusar. Vi har varit där varje år i 11 år för att delta på yogafestivalen. I år håller vi nu för första gången även en yogavandring här. 

Vi ser fram emot att ta med er ut i den trolska tallskogarna och längs den milslånga stranden vid Böda sand.  Campingen brukar vara nästan foktom och har en väldigt lugn stämning så här på försommaren.

Vi inleder dagen med yoga inomhus i Buddha Hall nära restaurangen på Böda Sands camping. Det blir ett långt mjukt pass för att ta hand om hela ditt väsen och bjuda in närvaron och gemenskapen som vi vaggas i hela dagen. 

Efter yogan kommer vi att få en picknicklunch att ta med ut i naturen. Vi vandrar ca 10km, först i skogen för att sedan fortsätta längs den långa vita sandstranden. Någonstans på vägen stannar vi för att ha picknick. Som vanligt på yogavandringarn kommer vi även pausa då och då för att sjunka in i naturnärvaro med alla sinnen genom mindfulnessövningar. 

Framåt tre-tiden är vi tillbaka för att avsluta dagen med ännu ett yogapass inomhus. 

Premiärpris:  880:- (då ingår 2 yogapass, lunch och guidad vandring med två ledare och närvaroträning i naturen)

Den här dagen kan förslagsvis gärna kombineras med att besöka yogafestivalen.  Du kan köpa dagsbiljetter på plats för 500:-/dag. (läs mer om innehåll mm på deras hemsida).  

Biljetter

  • Yogavandring Öland

    880,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page