top of page

sön 29 maj

|

Gnosjö N

Yogavandring på Store Mosse

Välkommen att vandra på Store Mosse nationalpark. Vi vandrar på spänger över myrar, högmossar och på rocknar i det säregna och fascinerande öppna landskapet och känner känslan av rymd och frihet. Yoga i Naturums fina lokaler.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring på Store Mosse
Yogavandring på Store Mosse

Tid och plats

29 maj 2022 09:00 – 18:00

Gnosjö N, Greater Mosse National Park, 330 33 Hillerstorp, Sweden

Om evenemanget

Välkommen att vandra på Store Mosse nationalpark, Sydsveriges största myrmarksområde som är lika stort som 16 000 fotbollsplaner. Vi vandrar på spänger över myrar, högmossar och på rocknar i det säregna och fascinerande öppna landskapet och känner känslan av rymd och  frihet. 

Vandringen inleds med skön yoga för att mjukt väcka, stärka och förbereda kroppen för en dag utomhus i rörelse. Yogamattorna rullar vi ut i Naturums fina lokaler med utsikt över mossen. Sen ger vi oss ut på vandringen som är cirka 10 km lång och utgår från Naturum och tar oss ut på de allra vackraste partierna av mossen med milsvid utsikt. 

Under vandringen har vi närvaroträning och går vissa sträckor i tystnad. Vi äter vår lunchlåda i naturen.

Efter vandringen yogar vi för att sträcka ut trötta muskler och känna avslappning i kroppen, vi avslutar med en skön avslappning. 

Fika serveras innan in ger oss ut och efter att vi kommer tillbaka från vandringen, lunchlådor delar vi ut innan vandringen som du själv bär med dig och som vi äter på en fin plats ute på mossen.

Sträcka: 10 km

Ledare: Karin Thornell och Kerstin Thornell

Pris: 950 :- inkl. lunch och fika både innan och efter vandringen

Biljetter

  • Yogavandring Store mosse 29/5

    950,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page