top of page

tors 06 maj

|

Kurorten Mösseberg

Yogavandring pilgrimsleden till Varnhem

*Fullbokad* Premiär för yogavandring längs S:t Olafsleden från Falköping till Varnhem. Vi övernattar bekvämt och vandrar tre dagar längs leden som tar oss på stigar och vägar i kulturlandskapet längs med Hornborgarsjön fram till den medeltida klosterruinen i Varnhem. Mer info på Facebook.

Registration is Closed
See other events
Yogavandring pilgrimsleden till Varnhem
Yogavandring pilgrimsleden till Varnhem

Tid och plats

06 maj 2021 15:00 – 09 maj 2021 16:00

Kurorten Mösseberg, Mössebergsparken 34, 521 32 Falköping, Sweden

Om evenemanget

Visst behöver vi lite att längta till och drömma om just nu? Och varför inte en yogavandring med liten grupp längs S:t Olofsleden mellan Falköping och Varnhem.

Vi kommer att starta lyxigt med yoga, 2-rätters middag och övernattning på Kurorten Mösseberg och sedan ge oss ut på tre vandringsdagar längs leden som tar oss upp på vackra platåbergen Mösseberg och Billingen, på stigar och vägar i kulturlandskapet via Gudhem och längs med Hornborgarsjön fram till den medeltida klosterruinerna och klosterkyrkan i Varnhem. Med lite tur går vi just när vild-körsbärsträden blommar uppe i bergen.

Transport tillbaka till Falköping ingår.

Vandringen är totalt 44 km och mestadels lätt och packningen kommer att köras med bil. Vi övernattar bekvämt i Gudhem och i närheten av Naturum Hornborgarsjön, där vi även har tillgång till yogasal.

Övernattning i 2-bäddsrum med möjlighet för 2 personer i enkelrum hela vägen (och fler kan bo i enkelrum första natten på Kurorten Mösseberg om man önskar).

Max 10 deltagare.

Ledare: Ulrika Sandström och medhjälpare Catharina Henningsson och Per Gunnarsson

Pris: 6900:- inkl moms.

I priset ingår: 1-2 yogapass varje dag 3 övernattningar i 2-bäddsrum (en natt möjligen i 3-bäddsrum). 2 enkelrum finns mot tillägg. Alla måltider Guidad vandring med närvaroträning i naturen Transport av packning mellan boenden Transport tillbaka till Falköping från Varnhem

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page