top of page

lör 07 maj

|

Varberg S

Yogavandring runt Valasjön

En vacker vandring runt Valasjön med yoga på Åkulla Outdoor Resort. Den här vandringen är en del av festivalen Varberg Walkabout så du får uppvärmning och after-hike med andra vandrare på köpet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring runt Valasjön
Yogavandring runt Valasjön

Tid och plats

07 maj 2022 09:00 – 17:00 CEST

Varberg S, Åkulla Friluftsgård, 432 97 Rolfstorp, Sweden

Om evenemanget

Den här vandringen inleds med skön yoga för att mjukt väcka, stärka och förbereda kroppen för en dag utomhus i rörelse. Yogamattorna rullar vi ut inne i den vackra yogasalen på Åkulla Outdoor Resort med glaspartier ut mot Yasjön som ligger bara några meter bort. I slutet av passet sträcker vi ut oss för skön avslappning under filtar och efter vilan väcks du med helande mantrasång.

Sträcka: ca 13km


Ledare: Helen Högsten

Anmälan: Du anmäler dig genom att fylla i din information här och sedan köpa festivalbiljett på www.varbergwalkabout.se. Du kan antingen köpa dagsbiljett, 2-dagarspass eller hela Festivalpasset.   

Vandringen tar oss i en cirkel som går längs Hallandsleden och andra stigar runt vackra Valasjön. Större delen av dagen går vi i bokskog men även lite bland- och granskog mot slutet. Det är en ganska lättvandrad stig, lite kuperad på sina ställen men vi stressar inte uppför backarna 🙂  Och som vanligt på en yogavandring stannar vi då och då för att göra mindfulnessövningar i naturen.   Efter några timmar i friska luften återvänder vi till Åkulla resort och avslutar med ett kort yogapass. 

Eftersom den här vandringen är en del av festivalen Varberg Walkabout kan du välja att vara med på after-hike:n efter yogavandringen som extra bonus. Festivalen har även en gemensam uppvärmning på terassen över sjön kl 8:30 där du också kan vara med + tillgång till sjöbastun under eftermiddag/kväll.  

Festivalenpassen kostar:

En dag 950:-

Två dagar 1790:-

Tre dagar 1990:-

Läs mer om festivalen på www.varbergwalkabout.se

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page