top of page

sön 08 maj

|

Varberg S

Yogavandring runt Valasjön 2

En vacker vandring i bokskogarna runt Valasjön med yoga på Åkulla Outdoor Resort. Den här vandringen är en del av festivalen Varberg Walkabout så du får uppvärmning och after-hike med andra vandrare på köpet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandring runt Valasjön 2
Yogavandring runt Valasjön 2

Tid och plats

08 maj 2022 09:00 – 17:00

Varberg S, Åkulla Friluftsgård, 432 97 Rolfstorp, Sweden

Om evenemanget

Den här vandringen inleds med skön yoga för att mjukt väcka, stärka och förbereda kroppen för en dag utomhus i rörelse. Yogamattorna rullar vi ut inne i den vackra yogasalen på Åkulla Outdoor Resort med glaspartier ut mot Yasjön som ligger bara några meter bort. I slutet av passet sträcker vi ut oss för skön avslappning under filtar och efter vilan väcks du med helande mantrasång.

Sträcka: ca 13km

Ledare: Karin Thornell

Obs: Den här vandringen är en del av vandringsfestivalen Varberg Walkabout som Ulrika arrangerar. Anmäl dig och betala här. Om du sedan vill vara med fler dagar på festivalen, kontakta ulrika@yogavandring.se så att du får rätt pris.

Vandringen tar oss i en cirkel som går längs Hallandsleden och andra stigar runt vackra Valasjön. Större delen av dagen går vi i bokskog men även lite bland- och granskog mot slutet. Det är en ganska lättvandrad stig, lite kuperad på sina ställen men vi stressar inte uppför backarna 🙂  Och som vanligt på en yogavandring stannar vi då och då för att göra mindfulnessövningar i naturen.   Efter några timmar i friska luften återvänder vi till Åkulla resort och avslutar med ett kort yogapass.

Pris: 950:- (2 yogapass, lunchlåda, eftermiddagsfika, guidad vandring med pauser för närvaroträning i naturen)

Eftersom den här vandringen är en del av festivalen Varberg Walkabout kan du välja att vara med på en gemensam uppvärmning på terassen över sjön kl 8:30.

Om vandringsfestivalen

Läs mer om festivalen här: www.varbergwalkabout.se. Du kan antingen köpa dagsbiljett, 2-dagarspass eller hela Festivalpasset på festivalens hemsida, men det finns risk att yogavandringen blir fullbokad där så bättre att boka här om du vill vara säker på din plats på just den här vandringen.

Festivalenpassen kostar:

En dag 950:-

Två dagar 1790:-

Tre dagar 1990:-

Läs mer om festivalen på www.varbergwalkabout.se

Biljetter

  • Yogavandring 7 maj heldag

    950,00 kr
    Försäljning avslutad
  • Yogavandring 8 maj Valasjön

    950,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page