top of page

tors 13 maj

|

Varberg S

Yogavandringsdag i Åkulla bokskogar

En heldag när bokskogen är sitt vackraste skiraste gröna. Vi yogar inomhus på Öströö fårfarm och vandrar ca 14km genom skogen förbi flera sjöar.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandringsdag i Åkulla bokskogar
Yogavandringsdag i Åkulla bokskogar

Tid och plats

13 maj 2021 10:00 – 17:30

Varberg S, Öströö Gård, 432 77 Tvååker, Sweden

Om evenemanget

Det här blir en härlig heldag precis när boklöven har spruckit ut och skogen verkligen sjuder av liv. Vi startar med ett skönt yogapass vid dammen på Öströö fårfarm (eller inomhus vid behov) och sätter oss sedan ner i deras vackra trädgård för lite frukostfika. Efter det ger vi oss ut i bokskogen där vi kommer att vandra, meditera och njuta längs en runda som går längs stigar och grusväg förbi flera sjöar. Efter en dryg timme är vi framme vid en liten fors där vi stannar och öppnar lunchpaketet vi fått med oss från Öströö fårfarm. 

Sedan vandrar vi vidare genom skogen, förbi Bexells stenar och fler sjöar. Under vandringen pausar vi då och då för att göra mindfulnessövningar ute i naturen och vi går även en del i tystnad. Efter vandringen (totalt ca 14km) återvänder vi till Öströö fårfarm där vi avrundar med fika och yoga med djupavslappning. 

Du behöver ingen tidigare yogavana för att vara med och det räcker med god grundkondition för själva vandringen.

Pris: 990:- (då ingår 2 yogapass, lunch och 2 fika på Öströö fårfarm och guidad vandring med närvaroträning i naturen) Anmälningsavgiften betalas till Swish 123 512 6578 eller Bg 5910-7383 vid anmälan.

Ledare: Ulrika Sandström, beteendevetare och yogalärare.

Max 8 deltagare om inte restriktionerna ändras. 

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page