top of page

ons 25 jan.

|

Bali, Indonesia

Yogavandringsresa Bali

*Fullt maila ulrika@yogavandring.se för väntelista. Följ med och låt dig själv bli omhändertagen av värmen, yoga, Balis vackra natur, de vänliga människorna, den goda maten och erfarna ledare som är dedikerade att göra din resa trygg, glad, välgörande.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandringsresa Bali
Yogavandringsresa Bali

Tid och plats

25 jan. 2023 15:00 – 03 feb. 2023 12:00

Bali, Indonesia

Om evenemanget

I flera år har vi haft glädjen att ta med grupper till Bali och i januari får vi äntligen återvända! Den här gången ändrar vi upplägget litegrann och klimatkompenserar ännu mer.

 En plats kvar, maila ulrika@yogavandring.se om du vill veta mer.

Följ med och låt dig själv bli omhändertagen av värmen, Balis vackra natur, de vänliga människorna, den goda maten och två erfarna ledare som älskar Bali och yoga och är dedikerade att göra din resa trygg, glad, välgörande och innerlig.

Njut av yoga, bad, vandringar, vattenfall, berg, risfält, djungel, hav, lotusblommor, smoothies, tempel, läcker mat, välkomnande människor och gott resesällskap.

Vi – Yogavandring.se’s grundare Ulrika, medhjälpare Per och samarbetspartner Ingela på Yatra Tours, ser mycket fram emot att få ta hand om er och dela med oss av Balis pärlor. Det blir femte gruppen vi tar med till Bali. Vill du följa med?

Vi startar och slutar på samma vackra fridfulla retreatcenter vid havet nära Candidasa som tidigare år. Vi har hela retreatstället för oss själva och bor i villor i den vackra trädgården med havet som granne och egen liten strand. De första dagarna blir det fokus på vila, bad, yoga och snorkling men vi ger oss också ut på dagsvandringar.

Dagarna inleds i tystnad med yoga i soluppgången på en plattform över havet. Det här stället har även en härlig yogasal med trägolv och tak men öppna väggar mot havet och trädgården där ljumma tropiska vindar fläktar oss.

Det blir sköna yogapass både morgon och kväll med Per och Ulrika och vi ger oss även ut på guidade vandringar bland risfälten, vid vulkanen och till vattentempel i djungeln. Vi erbjuder också samtal och workshops i mindfulness, andning och healing. Du kan även boka massage.

I mitten av resan hämtas vi upp för att åka till Ubud i centrala Bali. Här bor vi i lugna området Penestanan där vi checkar in på ett av våra favorithotell. Ubud bjuder på en spännande blandning av tempel, hantverk, kultur, shopping och fantastisk mat.

Ubud ligger i bergen och här får vi två händelserika heldagar. Det blir cykeltur och vandring och vi får prova några av Ubuds olika restauranger, det finns mycket god, fräsch, nyttig och vacker mat i Ubud, flera av de mest kända restaurangerna är i Penestanan. Yoga gör vi på berömda YogaBarn och hos vår yogalärare Sky.

Här finns även egen tid för shopping för den som vill det.

Efter två dagar fulla av intryck återvänder vi till lugnet vid havet där vi fortsätter dagarna med yoga, bad och vandring. 

Ledare: Ulrika Sandström, beteendevetare och yogalärare, grundare av Yogavandring.se och ägare av Nära utveckling AB som står som arrangör.

Per Gunnarsson, meditations- och yogalärare, beteendevetare.

“Ni var underbara som ledare, lyste av glädje och godhet. Det märks att ni är yogafrälsta.” (Deltagare 2019) Du kan läsa mer om oss här: http://www.yogavandring.se/ledare/

Till vår hjälp har vi även Ingela på Yatra Tours som bor i Ubud samt Candidasa Trekking som guidar oss bland risfälten.

Pris: Totalt 17 900:- 

***OBSERVERA -i det här priset ingår 550:- som går direkt till klimatkompensation för flygbiljetten via myclimate.org. Läs mer längst ner. ***

I priset ingår: – Boende i 2-bäddsrum (enkelrum till extra kostnad, ev 3-bäddsrum en natt i Ubud)

- Klimatkompensation 550:-/person

– Alla utflykter (flera guidade vandringar till risfält, tempel och djungel, cykeltur i bergen)

– Yogapass varje dag med Ulrika och Per (och ett pass med Sky/Ingela och ett på YogaBarn)

- Workshops i mindfulness, andning, healing.

– Helpension*

– Hämtning och lämning på flygplatsen

– Alla transporter på Bali till Ubud och vandringsutflykterna

– Förträff i Varberg i november med yoga och något att äta då vi ger tips inför resan och går igenom alla frågor.

* 5 måltider utanför hotellen till egen kostnad (pris 50-100:-/st)

Flygbiljett ingår ej, vi kan hjälpa dig boka. 

Vid anmälan betalar du en anmälningsavgift på 3000:-. Resterande del betalas i november. Du bjuds in till en sluten Facebookgrupp där vi delar information och svarar på frågor. Förträffen brukar vara väldigt uppskattad, kan du inte komma till Varberg kan du delta via Teams.

Några ord från tidigare års deltagare:

“Tack för en helt oförglömlig resa till Bali! Så många fina upplevelser med vandringar, yoga och meditationer. Fantastiska boenden och sååå god mat! En go grupp med flera härliga och roliga möten. Upplevelser och minnen jag kommer att bära med mig lång tid framöver. Ett innerligt tack.” Marian Liltheir

”Fantastisk yogavandrings resa till Bali! Gläds åt det personliga upplägget, fint bemötande och vänlighet som skapat en fin gemenskap och goda energier. Tack för det fina upplägget med dagsturerna, yogan, meditationerna, maten och alla boenden. Upplevelser från det genuina riktiga Bali utanför turist-komplex och yta. Suksma” Marica Granlund

“Tycker att det var en härlig kombination med mycket lugn och ro och spännande äventyr. Skönt att känna att allt är helt frivilligt och det var en skön blandning och gott om tid till det vi hittade på.”

“Tack Ulrika för en underbar resa till Bali med dig! Din värme och ditt ödmjuka väsen är så lugnande och läkande för kropp och sinne. Ditt sätt att inspirera i yogan och meditationer är fantastisk! Om Svasti Astu<3” Lina Gottschlag

“Resan var verkligen jättebra! Allt flöt på så smidigt och vi fick mycket tid till att umågs, både med varandra och för en själv om man ville det! Era yoga och meditationspass har givit mig så bra verktyg för att känna närvaro i nuet och jag vet att jag kommer ha användning för detta långt tid framöver. Jag är så glad att jag fick möjlighet att följa med er och är så tacksam över att det var just NI som arrangerade den! Tusen tack!”

”Tack Ulrika för en fantastisk arrangerad Yoga och vandringsresa till Bali. Det var magiskt och vi fick uppleva så mycket. Yoga, meditation, vandring, cykling, kultur och god mat & dryck. Jag reste ensam men det kändes aldrig ensamt. Svårt att så här nära inpå smälta allt jag varit med om. En sak vet jag dock, jag skulle gärna göra om det.” Annika Andersson

“Tryggt och bra med en förträff i Varberg med viktig information inför resan. Kändes tryggt att ha träffat ledarna och några deltagare innan resan.”

“Underbara och mycket varierande yogapass:)) “

Varmt välkommen med din anmälan! 

KAMMARKOLLEGIET OCH RESEGARANTIN: Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.

***Klimatkompensation Vi brukar alltid klimatkompensera på våra resor och på den här resan betalar vi in 550:-/person. Vi sätter in pengarna via myclimate.org och har valt ett trädplanterings-projekt i Nicaragua. Detta program kombinerar naturvård med nya inkomstkällor för småskaliga familjeverksamheter. Vår insättning innebär att projektet planterar tillräckligt med träd för att absorbera drygt hälften av de växthusgaser flygresan släpper ut. Vill du själv bidra kan du betala in t ex via myclimate.org. (Det finns fler organisationer som erbjuder klimatkompensation, vi har valt myclimate för att de är väl etablerade och strikt kvalitetskontrollerade.)

Biljetter

 • Yogavandringsresa på Bali

  3 000,00 kr
  Slutsåld
 • Yogavandring Bali ENKELRUM

  Enkelrummen innebär eget sovrum, antingen med egen toalett eller så delar du toalett med en eller två andra. Du får chans att önska vilket slags rum du vill ha men är inte garanterad egen toalett. Tillägg med delad toalett är 1600:-, med egen toalett 2800:-. Tillägget betalar du vid nästa inbetalning.

  3 000,00 kr
  Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page