top of page

mån 14 okt.

|

Nerja

Yogavandringsresa Nerja höst

Följ med på en välgörande vecka med yoga, vandringar, sol och bad i vackra staden Nerja i södra Spanien. En resa för inre och yttre äventyr, vila, god mat och kravlös gemenskap. Det blir vår 12:e yogavandringsresa hit och vi är glada att många deltagare väljer att återkomma flera gånger.

Yogavandringsresa Nerja höst
Yogavandringsresa Nerja höst

Tid och plats

14 okt. 2024 16:30 – 21 okt. 2024 11:00

Nerja, 29780 Nerja, Málaga, Spanien

Om evenemanget

I höst återvänder vi till södra Spanien igen för en avkopplande och välgörande vecka på den här vackra vilda platsen. Vi ledare tar hand om dig hela veckan med yoga, vandringar, god mat (egen kock) och mysigt boende och vi är väldigt måna om att du ska få koppla av och ha det riktigt härligt på alla sätt. Det blir den tolfte yogavandringsresan vi arrangerar hit. 

Vi bor i Nerja, i ett lugnt område på gångavstånd från Burriana beach och stadskärnan.

Dagarna inleds med skön yoga uppe på takterassen i huset vi hyr. Vi rullar ut mattorna under stjärnhimlen kl 7 och medan vi yogar ljusnar himlen långsamt när solen går upp bakom bergen.

Under veckan ingår tre härliga vandringar i bergen och ravinerna kring Nerja och längs den vackra och spännande strandlinjen. Det finns även möjlighet att följa med upp och vandra på Sierra Nevadas sydsluttningar.

Vandringarna är lätta till medelsvåra, det räcker med en god grundkondition för att följa med men var beredd på ojämnt underlag och kuperad terräng. 

Det finns också tid för sovmorgon, eget utforskande och vila. 

På kvällarna samlas vi i huset till goda middagar som tillagas av vår egen kock, Kathrin och sedan rullar vi ut yogamattorna ute på terassen igen för ett lugnt skönt yogapass och kvällsmeditation.

Vi har två pooler på våra boende och det finns 2-, 3- och 1-bäddsrum att välja mellan.

Pris:  12 500:- (3-bäddsrum)  inkl moms.

I priset ingår:

 • Förträff i Varberg i september med yoga och lättare förtäring.
 • 7 nätters övernattning i 1-, 2- eller 3-bäddsrum i två olika hus med terasser, tillgång till egen pool och sällskapsytor. Lakan och handdukar ingår.
 • Helpension* med egen kock, den fantastiska Kathrin Söderberg, 
 • 1 eller 2 härliga yogapass varje dag (utom avresedagen)
 • Tre guidade vandringar inklusive transporter
 • Möjlighet att följa med upp i Sierra Nevadabergen
 • Klimatkompensation*** för flygresan
 • Omtänksamma, trygga och kunniga ledare som ser till att ta riktigt väl hand om dig hela veckan.

Ingår ej: - Flygresa. Vi kan hjälpa till med bokning och tips. Norwegian flyger direkt från Göteborg dessa datum. - *3 måltider (2 luncher och 1 middag) ingår ej.  Den extra fjärde vandringen på Sierra Nevadas sydsluttningar kostar ca 300:- för att hjälpa täcka kostnaden för egen chaufför och taxibuss. Du kan bestämma dig på plats.

ANMÄLAN OCH BETALNING

Anmäl dig här på hemsidan. Vid anmälan betalar du 4000:- (+ev tillägg). 1 augusti betalar du 6 000:-. Resterande belopp betalar du efter hemkomsten.

KAMMARKOLLEGIET

Våra resor och arrangemang är försäkrade hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om en resa eller flerdagarsarrangemang skulle bli inställd. 

Vid frågor ring Ulrika 070-617 2817 eller skriv till ulrika@yogavandring.se

LEDARE

Ulrika Sandström och Catharina Henningsson. Ulrika startade yogavandring.se för tio år sedan och har hittills arrangerat över 200 uppskattade yogavandringar resor och retreater i Sverige, Spanien och på Bali. Ulrika har satt ihop paketet och håller i yoga och utflykter. Hon leder klasser i Sama yoga som är en intutitiv, öppen och skön form av hatha yoga som välkomnar det som är, hur det än är. Ofta bjuder vi även in en gästlärare. Passen är omväxlande, jordnära och hjärtliga. Ulrika är beteendevetare med en examen i hälsopromotion och intresserar sig mycket för forskning kring yoga, hälsa och psykologi, det brukar märkas i passen.

Catharina är yoga och vandringsfantast som förutom att hon är en underbar person också har varit medhjälpare på över 70 yogavandringar. Catharina har varit med på alla tidigare resor till Nerja och hon hjälper till med organisation och stöd där det behövs.

Några kommentarer i utvärderingar från tidigare resor:

"Jag är gladare och starkare efter resan. Gruppen var härlig, alla umgicks med alla och hade öppet sinne för helheten. Vill återkomma :)"

"En helt fantastisk vecka med en perfekt kombination av yoga och vandring. Kunniga lärare, superbra boende i vackra Nerja och vällagad och väldigt god & nyttig mat gjorde detta till en perfekt resa för mig, kommer bära med mig energin och minnena långt in i den kalla svenska hösten."

“Det här var det bästa jag gjort! Jag har aldrig känt mig så trygg i en grupp.”

“Allt var över förväntan bra. Jag känner mig uppfylld av alla värmande möten. All frisk luft, vandringar och yoga + den goda maten gör att jag känner mig starkare och mjukare i kroppen än jag gjort på väldigt länge.”

"Kathrin är helt fantastisk på att laga mycket god mat. Näringsrik,välkryddad och vackert upplagt!"

"Kommentar på alla frågor är ju att det var helt magiskt och fantastiskt, härligt att ingen vandring var den andra lik. Stor del av att det var så bra var också att få ha Kathrin i köket med sin underbara energi och mat. Har även fått nya insikter som kommer att hjälpa mig på min inre resa både genom meditation mm, men framför allt genom alla små samtal man fick med sina nya vänner. Tack för att du anordnade denna resan, jag kommer att nu se på världen med andra ögon eller rättare sagt, se på världen genom hjärtat. Tack, tack, tack."

"En fantastisk upplevelse. Så utvecklande på så många sätt. Lever i den känslan än. Gruppen skapade absolut trygghet, utan att känna krav på prestation eller jämföra sig med andra. Gör gärna om det."

"Jättehärligt med lagom med vandring/yoga. Men uppskattar även egentiden som lagts in - det var verkligen lagom med allt. Gruppen var fin! Jag har rekommenderat till många."

"Bäst var den fantastiska sammansättningen av den inre och yttre resan som skedde. Att vara tillsammans med andra och stötta varandra där det behövdes, men att var och en gjorde sin egen resa. Jobbade med sitt eget mående. Fritt från krav."

"Mådde väldigt bra av maten. Blodsockret låg uppenbart mycket stabilare och inget sug efter sötsaker. Gott med något naturligt sött som vi fick efter måltid dock, fikon choklad, mango mm."

"Boendet hade perfekt placering i Nerja med ett lite avskilt läge men ändå nära till både byn & matbutik. Och fantastiskt mysigt med matplatsen, poolen- och framförallt taket där vi gjorde yoga. Så himla bra ställe!"

"Alla delar i resan finns djupt förankrat i min kropp och själ. Fick nya insikter och förståelse på min väg framåt i livet. Den fina gemenskapen bland deltagarna värmer."

"Fantastiska vandringar lagom krävande och långa. Vi fick uppleva havet inlandet berg och dalar i en skön blandning. Skulle aldrig tvivla på att göra om dem igen."

"Ledarna var sååå trygga och proffsiga alla tre!!"

"Resan känns i kroppen och i knoppen precis som förväntat men bättre. En riktig energikick tycker både jag själv och resten av familjen. Omgivning mat och samvaro gjorde veckans övningar än bättre. Tre ledare så olika varandra men så bra tillsammans och var för sig - ett vinnande koncept. Älskar kombinationen."

***KLIMATKOMPENSATION

Vi klimatkompenserar alltid våra resor och på den här resan har vi ökat inbetalningen till 350:-/person. Vi sätter in pengarna via myclimate.org. Vill du själv bidra lite till kan du betala in via samma organisation, men det finns fler som erbjuder klimatkompensation, vi har valt myclimate för att de är väl etablerade och strikt kvalitetskontrollerade.)

Biljetter

 • Yogavandring Nerja 3-bäddsrum

  Inget tillägg. Här sover ni i 3 separata sängar i varsin hörna av ett rum i samma hus som vi yogar och äter i.

  4 000,00 kr
  Slutsåld
 • Yogavandring Nerja 2-bäddsrum

  Tillägg 400:-. Du sover med en till person. Rummet har två separata sängar men det finns möjlighet att boka med dubbelsäng, hör av dig till Ulrika isåfall (070-617 2817)

  4 400,00 kr
 • Eget rum (dubbelsäng)

  Tillägg 2800:-. Du får ett eget rum med dubbelsäng/två enkelsängar. Det här rummet kan även bokas som ett 2-bäddsrum utan tilläggskostnad om ni är två som bokar ihop och kan dela en dubbelsäng. Kontakta Ulrika isåfall 070-617 2817.

  5 900,00 kr
  Slutsåld
 • Eget rum med eget badrum

  Eget rum med dubbelsäng och tillhörande badrum med toalett och dusch. Tillägg 3500:-

  7 500,00 kr
  Slutsåld

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page