top of page

mån 03 okt.

|

Nerja

Yogavandringsresa till Nerja

*Fullbokad. Följ med på en välgörande härlig vecka med yoga, vandringar, sol och bad i vackra staden Nerja i södra Spanien. En resa för inre och yttre äventyr, vila, skoj och kravlös skön gemenskap.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandringsresa till Nerja
Yogavandringsresa till Nerja

Tid och plats

03 okt. 2022 16:00 – 10 okt. 2022 08:00

Nerja, 29780 Nerja, Málaga, Spain

Om evenemanget

*Fullbokad. Maila ulrika@yogavandring.se för ev extraplats/väntelista. 

I höst åker vi till Nerja igen för en avkopplande och välgörande vecka på en jättefin plats. Vi är tre ledare som tar hand om dig hela veckan med yoga, vandringar, god mat (egen kock) och mysigt boende och vi är väldigt måna om att du ska få koppla av och ha det riktigt härligt på alla sätt. Det blir sjunde yogavandringsresan vi arrangerar hit.

Den här gången är det sensommar med goda chanser till sol och bad och vi bor i Nerja, i ett lugnt område på gångavstånd från Burriana beach och stadskärnan.

Dagarna inleds med skön yoga uppe på takterassen i huset vi hyr. Vi rullar ut mattorna under stjärnhimlen kl 7 och medan vi yogar ljusnar himlen långsamt när solen går upp bakom bergen.

Under veckan ingår tre härliga vandringar i bergen och ravinerna kring Nerja och längs den vackra och spännande strandlinjen. Det finns även möjlighet att följa med upp och vandra på Sierra Nevadas sydsluttningar.

Vandringarna är lätta till medelsvåra, det räcker med en god grundkondition för att följa med men var beredd på ojämnt underlag ibland och kuperad terräng. Det finns också tid för sovmorgon, eget utforskande och vila.

På kvällarna samlas vi i huset till goda middagar  som tillagas av vår egen kock, Kathrin och sedan rullar vi ut yogamattorna ute på terassen igen för ett lugnt skönt yogapass och kvällsmeditation.

Pris:  11 500:-.

(Anmälningsavgift 3000:-, resterande del betalas i september)

I priset ingår:

– 7 nätters övernattning i 2- eller 3-bäddsrum (enkelrumstillägg 2500:-, begränsad tillgång) i två angränsande hus med terasser, tillgång till egen pool och sällskapsytor. Lakan och handdukar ingår. Boendet ligger i ett lugnt bostadsområde i Nerja, ca 500m från Burriana Beach.

– Helpension med egen kock, den fantastiska Kathrin Söderberg, utom 3 måltider*

– 1 eller 2 härliga yogapass varje dag (utom avresedagen)

– Tre guidade vandringar inklusive transporter

- Möjlighet att följa med upp i Sierra Nevadabergen

– Förträff i Varberg i september med yoga och fika.

- Klimatkompensation för flygresan

– Trevliga, trygga och kunniga ledare som ser till att ta riktigt väl hand om dig hela veckan.

Ingår ej:

- Flygresa. Vi kan hjälpa till med bokning och tips. Ryan Air och Norwegian flyger direkt från Göteborg dessa datum (pris från 1500:-/ToR).  - *3 måltider (2 luncher och 1 middag) – du kan laga till något i köket (vi bor nära en supermarket) eller äta god mat ute för runt 150:-.  - Den extra fjärde vandringen på Sierra Nevadas sydsluttningar. 300:- tillkommer om du vill följa med dit, du kan bestämma dig på plats.

Anmälan och betalning:

Vid anmälan betalar du 3000:- och din plats reserveras. Resterande del betalas i september.

Anmälan gör du här på hemsidan via formuläret.

Vid frågor ring Ulrika 070-617 2817 eller skriv till ulrika@yogavandring.se

Ledare: Ulrika Sandström, Catharina Henningsson (och ev. Per Gunnarsson).   

Ulrika startade yogavandring.se för nio år sedan och har hittills arrangerat över 150 uppskattade yogavandringar resor och retreater i Sverige, Spanien och på Bali.  Ulrika har satt ihop paketet och håller i yoga och utflykter. Tillsammans med Per leder de klasser i Sama yoga som är en intutitiv, öppen och skön form av hatha yoga som välkomnar det som är, hur det än är. Passen är omväxlande, jordnära och hjärtliga. Ulrika är beteendevetare med en examen i hälsopromotion och intresserar sig mycket för forskning kring yoga, hälsa och psykologi, det brukar märkas i passen. Per har studerat för några av världens främsta meditationslärare och väver in vänlig närvaro och inre fokus i passen. Catharina är yoga och vandringsfantast som förutom att hon är en underbar person också har varit med på över 40 yogavandringar. Catharina har varit med på alla tidigare resor till Nerja och hon hjälper till med organisation och stöd där det behövs.

Skicka ett mail till ulrika@yogavandring.se om du har frågor.

Kammarkollegiet och resegarantin:  

Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.

Biljetter

 • Anmälningsavgift

  3 000,00 kr
  Slutsåld
 • Anmälningsavgift enkelrum

  Det finns två enkelrum, du betalar 2500:- i tillägg vid nästa inbetalning.

  3 000,00 kr
  Slutsåld
 • Anmälningsavgift

  3 000,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page