top of page

mån 17 apr.

|

Nerja

Yogavandringsresa till Nerja

*Fullt* Maila ulrika@yogavandring.se för att delta med alternativt boende. Följ med på en välgörande vecka med yoga, vandringar, sol och bad i vackra staden Nerja i södra Spanien. En resa för inre och yttre äventyr, vila, god mat och kravlös skön gemenskap. Det blir vår 8:e yogavandringsresa hit.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandringsresa till Nerja
Yogavandringsresa till Nerja

Tid och plats

17 apr. 2023 15:00 – 24 apr. 2023 15:00

Nerja, 29780 Nerja, Málaga, Spain

Om evenemanget

I vår åker vi till Nerja igen för en avkopplande och välgörande vecka på den här vackra vilda platsen. Vi ledare tar hand om dig hela veckan med yoga, vandringar, god mat (egen kock) och mysigt boende och vi är väldigt måna om att du ska få koppla av och ha det riktigt härligt på alla sätt. Det blir åttonde yogavandringsresan vi arrangerar hit.

Den här gången är det vår och grönare och blommigare än på hösten och vi bor i Nerja, i ett lugnt område på gångavstånd från Burriana beach och stadskärnan.

Dagarna inleds med skön yoga uppe på takterassen i huset vi hyr. Vi rullar ut mattorna under stjärnhimlen kl 7 och medan vi yogar ljusnar himlen långsamt när solen går upp bakom bergen.

Under veckan ingår tre härliga vandringar i bergen och ravinerna kring Nerja och längs den vackra och spännande strandlinjen. Det finns även möjlighet att följa med upp och vandra på Sierra Nevadas sydsluttningar.

Vandringarna är lätta till medelsvåra, det räcker med en god grundkondition för att följa med men var beredd på ojämnt underlag ibland och kuperad terräng. Det finns också tid för sovmorgon, eget utforskande och vila.

På kvällarna samlas vi i huset till goda middagar som tillagas av vår egen kock, Kathrin och sedan rullar vi ut yogamattorna ute på terassen igen för ett lugnt skönt yogapass och kvällsmeditation.

Vi har två pooler på vårt boende och det finns 2-, 3- och 1-bäddsrum att välja mellan.

Pris: 11 900:-

I priset ingår: – Förträff i Varberg 4 mars kl 10-13 med yoga och lättare förtäring. 

– 7 nätters övernattning i 2- eller 3-bäddsrum (enkelrumstillägg 2900:-, begränsad tillgång) i två angränsande hus med terasser, tillgång till egen pool och sällskapsytor. Lakan och handdukar ingår. 

– Helpension med egen kock, den fantastiska Kathrin Söderberg, utom 3 måltider* 

– 1 eller 2 härliga yogapass varje dag (utom avresedagen) 

– Tre guidade vandringar inklusive transporter 

- Möjlighet att följa med upp i Sierra Nevadabergen 

- Klimatkompensation*** för flygresan

 – Trevliga, trygga och kunniga ledare som ser till att ta riktigt väl hand om dig hela veckan.

Ingår ej: - Flygresa. Vi kan hjälpa till med bokning och tips. Norwegian flyger direkt från Göteborg dessa datum (pris från 2800:-/ToR). - *3 måltider (2 luncher och 1 middag) du kan laga till något i köket (vi bor nära en supermarket) eller äta god mat ute för runt 150:-. - Den extra fjärde vandringen på Sierra Nevadas sydsluttningar. Ca 300:- för att täcka kostnaden för egen taxibuss tillkommer om du vill följa med dit. Du kan bestämma dig på plats.

ANMÄLAN OCH BETALNING Anmäl dig här på hemsidan. Vid anmälan betalar du 3000:-. Resterande del betalas i februari.

Vid frågor ring Ulrika 070-617 2817 eller skriv till ulrika@yogavandring.se

LEDARE Ulrika Sandström, Catharina Henningsson (och ev. Per Gunnarsson). Ulrika startade yogavandring.se för nio år sedan och har hittills arrangerat över 150 uppskattade yogavandringar resor och retreater i Sverige, Spanien och på Bali. Ulrika har satt ihop paketet och håller i yoga och utflykter. Tillsammans med Per leder de klasser i Sama yoga som är en intutitiv, öppen och skön form av hatha yoga som välkomnar det som är, hur det än är.

Passen är omväxlande, jordnära och hjärtliga. Ulrika är beteendevetare med en examen i hälsopromotion och intresserar sig mycket för forskning kring yoga, hälsa och psykologi, det brukar märkas i passen. Per har studerat för några av världens främsta meditationslärare och väver in vänlig närvaro och inre fokus i passen.

Catharina är yoga och vandringsfantast som förutom att hon är en underbar person också har varit medhjälpare på över 40 yogavandringar. Catharina har varit med på alla tidigare resor till Nerja och hon hjälper till med organisation och stöd där det behövs.

Några kommentarer i utvärderingen från senaste resan:

"En helt fantastisk vecka med en perfekt kombination av yoga och vandring. Kunniga lärare, superbra boende i vackra Nerja och vällagad och väldigt god & nyttig mat gjorde detta till en perfekt resa för mig, kommer bära med mig energin och minnena långt in i den kalla svenska hösten."

"En fantastisk upplevelse. Så utvecklande på så många sätt. Lever i den känslan än. Gruppen skapade absolut trygghet, utan att känna krav på prestation eller jämföra sig med andra. Gör gärna om det."

"Jättehärligt med lagom med vandring/yoga. Men uppskattar även egentiden som lagts in - det var verkligen lagom med allt. Gruppen var fin! Jag har rekommenderat till många."

"Bäst var den fantastiska sammansättningen av den inre och yttre resan som skedde. Att vara tillsammans med andra och stötta varandra där det behövdes, men att var och en gjorde sin egen resa. Jobbade med sitt eget mående. Fritt från krav."

"Mådde väldigt bra av maten. Blodsockret låg uppenbart mycket stabilare och inget sug efter sötsaker. Gott med något naturligt sött som vi fick efter måltid dock, fikon choklad, mango mm."

"Boendet hade perfekt placering i Nerja med ett lite avkilt läge men ändå nära till både byn & matbutik. Och fantastiskt mysigt med matplatsen, poolen- och framförallt taket där vi gjorde yoga. Så himla bra ställe!"

"Fantastiska vandringar lagom krävande och långa. Vi fick uppleva havet inlandet berg och dalar i en skön blandning. Skulle aldrig tvivla på att göra om dem igen."

"Ledarna var sååå trygga och proffsiga alla tre!!"

"Resan känns i kroppen och i knoppen precis som förväntat men bättre. En riktig energikick tycker både jag själv och resten av familjen. Omgivning mat och samvaro gjorde veckans övningar än bättre. Tre ledare så olika varandra men så bra tillsammans och var för sig - ett vinnande koncept. Älskar kombinationen."

KAMMARKOLLEGIET OCH RESEGARANTIN Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.

***KLIMATKOMPENSATION Vi brukar alltid klimatkompensera på våra resor och på den här resan betalar vi in 250:-/person. Vi sätter in pengarna via myclimate.org och har valt ett trädplanterings-projekt i Nicaragua. Detta program kombinerar naturvård med nya inkomstkällor för småskaliga familjeverksamheter. Vår insättning innebär att projektet planterar tillräckligt med träd för att absorbera de växthusgaser flygresan släpper ut. Vill du själv bidra kan du betala in t ex via myclimate.org. (Det finns fler organisationer som erbjuder klimatkompensation, vi har valt myclimate för att de är väl etablerade och strikt kvalitetskontrollerade.)

Biljetter

 • Anmälningsavgift Nerja

  Boende i 2- eller 3-bäddsrum.

  3 000,00 kr
  Slutsåld
 • Anmälningsavgift enkelrum

  Tillägget betalas senare.

  3 000,00 kr
  Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page