top of page

fre 09 apr.

|

Åkulla Outdoor Resort AB

Yogavandringsretreat Åkulla outdoor resort

Dags igen för skön 3-dagarsretreat i Åkulla bokskogar, den här gången alldeles i början av våren. Vi bor i hotellrum på nybyggda Åkulla outdoor resort och yogar i salen alldeles vid sjön.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogavandringsretreat Åkulla outdoor resort
Yogavandringsretreat Åkulla outdoor resort

Tid och plats

09 apr. 2021 10:00 – 11 apr. 2021 15:30

Åkulla Outdoor Resort AB, Åkulla Friluftsgård, 432 97 Rolfstorp, Sweden

Om evenemanget

Välkommen att landa in i tre härliga heldagar av kravlös återhämtning med vandringar, yoga och väldigt fint boende i hotellrum på nybyggda Åkulla outdoor resort, med Yasjön utanför dörren.

Du blir omhändertagen av erfarna och omtänksamma ledare som leder dig i mjuk skön yoga och vandringar i väldigt fin natur i bokskogarna och sjöarnas Åkulla.

Du sover i sköna sängar i hotellrummen vid sjön och vaknar till morgonyoga och sedan god frukost i matsalen. Åkulla outdoor resort ordnar alla måltider – du kan släppa allt ansvar och låta dig bli omhändertagen och servad hela retreaten.

Efter frukosten ger vi oss ut i skogen. Vi kommer att gå tre utvalda vandringar och mesta tiden går vi långt från hus och vägar och kan riktigt marinera oss bland träd, mossa, ängar, sjöar, berg och porlande bäckar.

Ute i naturen stannar vi ibland för närvaroövningar och “skogsbad” under guidning av Ulrika. Ett uppskattat inslag på yogavandringarna brukar vara att gå i tystnad och det kommer vi att göra på delar av vandringarna. Vi bjuder även in till tystnad på mornarna fram till efter frukosten.

Åkulla outdoor resort ligger vid en vacker sjö med en jättefin brygga där vi kan ta av oss vandringsskorna och skölja av våra varma fötter i vattnet efter vandringen. Den modiga kanske till och med tar med badkläder för uppfriskande dopp.

Pris: 5 500:-. För företag 6200:-

I priset ingår 2 övernattningar i 2-bäddsrum med hotellstandard på Åkulla outdoor resort, 6 yogapass, 3 guidade vandringar med närvaroträning inkl transport till den ena, alla måltider från lunch fredag till fika söndag eftermiddag. (Enkelrumstillägg 600:-) Det finns möjlighet att sova upp till 4 i hotellrummen om ni är ett sällskap som vill bo tillsammans.

Arrangör: Yogavandring.se (Nära utveckling AB)

Ledare: Ulrika Sandström, beteendevetare och yogalärare + medhjälpare.

För frågor kontakta Ulrika, ulrika@yogavandring.se eller 070-617 2817

ÖVRIGT Vi ser till att hålla retreaten säker vad gäller att hålla avstånd från varandra. Hotellrummen har egentligen 4 sängar men vi sover bara 2 i varje och i yogasalen kan vi sprida ut oss med gott om plats mellan mattorna.

Med reservation för ändringar vad gäller vandringarna.

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page