top of page

ULRIKA SANDSTRÖM

Ledare, ägare

Ulrika är yogalärare, beteendevetare med inriktning på hälsopromotion och certifierad mindfulnessinstruktör. Hon startade yogavandring.se 2013 från en önskan om att kombinera sina egna favoriter - yoga, meditation och vandring.


Ulrika har utövat yoga och meditation i 20 år och startade företag 2006. Året därpå utbildade hon sig till yogalärare för Sky och Swami Vagashinanda och har sedan dess fördjupat sin kunskap genom flera retreat på Bali och i Sverige. Hon älskar att hitta på nya sätt att sprida kunskap och ge inspiration för att hjälpa andra hitta sin väg till välmående. Hon har startat och drivit en friskvårdscentral och är initiativtagare och projektledare för flera utbildningar inom hälsa, egenföretagande och personlig utveckling. Hon är initiativtagare till vandringsfestivalen Varberg Walkabout.  

"Min viktigaste uppgift som ledare är att skapa en varm kravlöshet och gemenskap i gruppen så att alla känner sig välkomna precis som de är. Jag månar om att skapa proffsiga, genomtänkta och hjärtliga arrangemang." 

20210812-ulrikasandstrom-13_edited.png
Ulrika Sandström: Meet the Team
bottom of page